שלום רב לרופאים ! כמה שאלות..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום רב לרופאים ! כמה שאלות..
    עדנוש29
    04/01/2014

שלום לכם אני בהריון תאומים בן ובת בשבוע 23+0 אתמול היינו אצל חברים שעשו על האש ויצא שישבתי קרוב למנגל והרחתי את העשן כמה פעמים העם זה פגע בעוברים? יש לציין ששניהם אתמול השתוללו לי בבטן חבל''ז בגלל זה חשבתי אולי זה הפריע להם?
    2) העם עשן של נרגילה (לא אני עישנתי עישנו לידי) פוגע?
    3)העם זה נכון שבמשקל מעל 100 ק''ג של האשה יש הרבה סיבוכים בהרדמה וקיסרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרגיל שחכתי לציין...

עדנוש29
    04/01/2014

זה הריון מ ivf icsi ואני בת 29...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב לרופאים ! כמה שאלות.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/01/2014

1.העשן חא פגע בהם
    2.גם לא עשן הנרגילה
    3נשים עם עודף משקל סובלות בעת היותן בהריון יותר מסיבוכי הריון כמו רעלת הריון,סכרת הריונית,שיעור גבוה יותר של ניתוחים קיסריים ותחלואה סביב ולאחר לידתית.
    בקרב תינוקות לאימהות עם עודף משקל קיימת תחלואה עוברית גבוה יותר,וגם שיעור גבוה יותר של מומים מולדים במיוחד מומים נוירולוגים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלחצת אותי לאללה..

עדנוש29
    05/01/2014

מה עכשו זה אומר שהעוברים יצאו חולים עם מומים בגלל שאני שוקלת כרגע בשבוע 24 כבר 96 ק''ג? התחלתי את ההריון עם 80 ק''ג ...אז למה במחלקת ההפריה לא אומרים לנו לנשים המלאות קודם להרזות לפני תחילת הטיפולים? חוץ מזה זה ידוע שההורמונים מוסיפים להשמנה..בסקירה המוקדמת הכול בסדר עם העוברים הם מתפחתים טוב וגם אקו לב עשיתי להם ושניהם בסדר..יכול להיות איזה מום שיצוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלחצת אותי לאללה.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/01/2014

על פניו נראה שבינתים הכול תקין אצלך וכל הסיכוי שכך זה ימשיך- בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו