ברשותכם עוד שאלה..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ברשותכם עוד שאלה..
    עדנוש29
    04/01/2014

נזכרתי כרגע בשאלה שמאוד מעניינת אותי מזמןון..כמו שצייתי בהודעתי הקודמת אני בהריון תאומים אחרי ivf icsi בשבוע 23+0 והשאלה היא בנושא סקירה מאוחרת.. השאלה היא למה לא מבצעים סקירה מאוחרת ללא תשלום בהריון תאומים? למה זה חייב לעלות לי מעל 3000 שח? ועם אין לי סכום כזה אז מה? להיסתמך על הגורל שהעוברים יצאו ילדים נורמליים? אני מאיזור באר שבע ופניתי והתקשרתי גם לסורוקה גם לקופת חולים ג' בכול הקמות ענו לי שהם לא מבצעים סקירות לתאומים.. לבסוף קבעתי טור לרופא פרטי ד''ר הררי אבל זה פשוט מקומם ההפליה הזאת..במקום ההפך לבוא לקראת ההורים שיהיו להם תאומים וכול שקל חשוב כאן..אולי בכול זאת יש איזה שהו מקום בארץ (עם זה יחסית יותר זול ממה שאני צריכה לשלם שבוע הבא אני יגיע לכול מקום) ששם עושים לא פרטי לתאומים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברשותכם עוד שאלה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברשותכם עוד שאלה.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/01/2014

את צודקת המחיר באמת גבוה,יתכן ואת יכולה לבצע זאת באמצעות הביטוח המשלים -קיימת רשימת רופאים המבצעים זאת דרך הביטוח המשלים בתשלום סימלי ובאיכות לא פחות טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו