מה הכוונה?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה הכוונה?
    לילי
    05/01/2014

שלום. הייתי אצל הרופא . אני פוליציסטית וכבר שלושה חודשים לא הגיע מחזור ואני גם לקחתי קצת הפסקה מהטיפולים. הרופא עשה אולטרסאונד ואמר שהכל תקין ושהרחם מעט מוגדל אבל שאין מה לדאוג והכל תקין. מה זתומרת רחם מוגדל?? זה בסדר? זה רופא ממש פדנט אבל הוא מיהר אז מה זה אומר רחם מוגדל? תודה
    ושאלה שנייה : איך אדע מתי יגיע המחזור הזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הכוונה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לי להוסיף

לילי
    05/01/2014

שצילום רחם והיסטרוסקופיה שלי יצאו תקינים לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי להוסיף - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/01/2014

הרחם הגדול במקצת מהממוצע ,ללא עדות לממצא חריג נמצא אצל נשים שהרו בעבר או ילדו בעבר,אין לכך משמעות מבחינה פריונית במיוחד שצילום הרחם שלך וההיסטרוסקופיה תקינות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופסור אשכנזי היקר. המשך -

שירה
    06/01/2014

עדיין לא ילדתי . הייתי רק בהיריון כימי וזהו. אז מה זה אומר "רחם מעט מוגדל"? הרופא אמר שהכל תקין אבל זה מעט הדאיג אותי רחם מעט מוגדל. תודה רבה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופסור אשכנזי היקר. המשך - - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/01/2014

כאמור מעט מוגדל השריר שלו וחלל הרחם שלו מוגדלים מהממוצע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו