שאלה לפרופסור משיח פרופסור אשכנזי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור משיח פרופסור אשכנזי
    טל
    05/01/2014

היום עברתי שאיבת 2 זקיקים ללא ביציות !!! הייתי בשוק אחרי כל הסבל והציפיה...
    והיום גם קיבלתי תוצאות רזרבה שחלתית 0.16 (אני מבינה שהתוצאה גרועה)
    מצד שני הFSH שלי 6.7 בבדיקה מלפני חצי שנה ו6 בבדיקה מלפני שנה אז איך זה מסתדר ביחד?

קצת רקע:
    אני בת 42
    בדיוק שנה בטיפולים
    הפרייה ראשונה 9 זקיקים מתוכם 2 הופרו והוחזרו ללא הריון
    הפרייה שניה נשאבו 8 זקיקים מתוכם 3 הופרו והוחזרו ללא הריון
    הפרייה שלישית נשאבו 2 ולא הופרו לא הייתה החזרה
    הפרייה רביעית נשאבו 4 הופרו 4 וכולם הוחזרו היה הריון תאומים בו פסק הדופק בשבוע 9
    הפרייה חמישית נשאבו 2 ולא הופרו נאמר לי כי עשו "טעות" במעבדה והפרו בזרע לא ממש איכותי למרות שיש לנו הרבה זרע קפוא (לאחר שאיבת זרע)
    הפרייה שישית היום ... עם הסיפור הנוכחי
    להמשיך? להתייאש? מה הסיכויים? האם נתקלתם באישה עם רזרבה שחלתית נמוכה ובגיל כזה שזכתה להיות אמא?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור משיח פרופסור אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/01/2014

אורין שלום
    אכן בדיקת ה-AMH שלך מצביעה במידה רבה של סבירות על רזרבה שחלתית נמוכה מאוד,דבר התבטא גם בתוצאות העגומות של הטיפול האחרון ,ללא ספק קיימת הדרדרות בתגובה השחלתית שלך ,ראוי לציין שבדיקת ה-AMH רגישה יותר מבדיקת ה-FSH ומזהה את ההחמרה ,הרבה לפני שבדיקת ה-FSH עולה.נראה שרזרבה שחלתית נמוכה זו יחד עם גילך מצביעים על סיכוי נמוך להרות,יחד עם זאת גם במצב זה זכיתי לא אחת להשיג הריון כולל בטיפול במחזור כמעט טבעי-modified natural cycle

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו