כאבים איומים יומיים לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים איומים יומיים לאחר החזרה
    ליבי
    06/01/2014

שלום, מטופלת IVF ביום שלישי שאבו 4 ביציות, הוחזרו 3 עוברים ביום שישי בבוקר. אנדומטרין בוקר וערב. אתמול לאחר שבקרתי בשרותים חוויתי כאבים עזים בבטן התחתונה, כאבים התכווצויות ודקירות מאיזור הרחם והשחלות הכאבים הם היו כל כך חזקים ומשתקים ונמשכו כשעה. בקרתי אצל רופא שלא העלה שום אבחנה, הוא הורה לי לקחת כדורים משככי כאבים. הבוקר הכאבים פסקו. שאלתי האם חוויתי סוג של הפלה? הגוף שלי דחה את העוברים ופלט אותם החוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים איומים יומיים לאחר החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/01/2014

לא סביר שהכאבים על רקע פליטת עוברים מיקרוסקופים,יותר סביר שזה בעקבות אירוע הקשור לשינויים באגן בעקבות הטיפול ההורמונלי והשאיבה שעברת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים איומים יומיים לאחר החזרה

ליבי
    06/01/2014

פרופ' אשכנזי ראשית תודה על תשובתך. ברשותך שתי שאלות נוספות.
    1. יתכן והכאבים היו קשורים לתהליך השתרשות?
    2. הרופא שלי לא נותן את חוות דעתו לאירוע, האם זה לגיטימי או שעלי להתעקש לקבל ממנו תשובות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים איומים יומיים לאחר החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/01/2014

לא נראה לי שהכאבים בעוצמה שתוארו קשורים בהשתרשות.
    בהחלט נראה לי סביר שהרופא אמור לספק מענה על אירוע המתרחש בעת הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו