חצוצרה חסומה בצד המרוחק שלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חצוצרה חסומה בצד המרוחק שלה
    היי
    08/01/2014

יש לי חשד להדבקויות החצוצרה אחת שחסימה בצד המרוחק שלה, אני מעוניינת בניתוח לפרוסקופי. אני בת 26 עם פרופיל הורמונלי תקין וfsh 9.2 נאמר לי שזה תקין ובדקו לי זקיקים באולטרסאונד והכל תקין, התחלתי זריקות במינון נמוך 50 והגבתי יפה לטיפול, 4 זקיקים אך זה נכשל. אני מעוניינת לעבור את הניתוח כי אני מפחדת לבזבז זמן, לפני שאני יגיע למצב של רזרבה שחלתית נמוכה. אמרו לי כן שלפעמים החצוצרה החסומה מפרישה נוזל שהורס את ההפריה ולכם אני מעוניינת בניתוח להסרת הדבקויות ואם חס ושלום לא יצליח שיכרתו אותה. האם אתה מומחה בניתוחים מהסוג הזה?, אפשר לבצע את הניתוח דרך הקופה שלי- כללית? ואם כן מה אני צריכה לעשות, טופס 17 והפניה מרופא נשים ואז לקבוע איתך תור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה

היי
    08/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/01/2014

תבקשי מכתב מהרופא המטפל המפנה אותך לבית חולים לצורך ביצוע אלקטיבי של הפעולה מגובה בצילום רחם שלך.אפשרות אחרת יא לפנות לרופא לביצוע הפעולה באמצעות הביטוחים המשלימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו