שאלה דחופה!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!!
    דחוףףף
    08/01/2014

תאריך וסת היה 7/12/13 הייתי בטוחה לפי הרגשות שנכנסתי להריון תאריך היוץ היה 20/12 היו לי חולשות , עייפות , מתן שתן מרובה, כאבי ראש וכו'. בתאריך 3/1/14 הקדים הופיע דימום, ממש דימום, בדרך כלל המחזור שלי הוא כ- 3 ימים הפעם היום הראשון היה ממש דיומום ומהיום השני והלאה ממש הסוף שלו. אתמול 7/1/14 היה לי כתם נוסף של דימום על התחתונית ופסק נשארו רק הפרשות. ועכשיו היום 8/1/14 הפרשות כהות מאוד מאוד ממש שהייתי צריכה לשים תחבושות ויש לי מן כאבים כאלה של מחזור.
    השאלה שלי היא אם יש סיכוי שזה בכל זאת הריון וכדי לבדוק כי כל המחזור הזה היה מוזר מאוד והקדים , ועכשיו מרגישה הפרשות חום כהה מוזר מאוד לא דומה למחזורים קודמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

דחוףףף
    08/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה!! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    08/01/2014

תמיד יש אפשרות שמדובר בהפלה כימית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו