איכות זרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איכות זרע
    קארין
    09/01/2014

שלום,
    האם מנת זרע מבנק הזרע היא באמת איכותית ומספקת או שמא ההקפאה שעברה לא ממש מטיבה עימה? אני חוששת שלא יהיו מספיק הפריות גם עקב זרע לא איכותי. איכות הזרע חשובה לי מאוד. אודה לכם על תשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איכות זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איכות זרע - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    09/01/2014

איכות הזרע לפני ואחרי ההקפאה הם אחד הפרמטרים העיקריים בבחירת התורם הראוי.
    אנו בבנק הזרע שאני מנהלו (סופרם) מתחילים בראיון של התורם הפוטנציאלי, אח"כ מבצעים שתי בדיקות זרע מפורטות ויסודיות בזרע הטרי, אח"כ מקפיאים את הזרע לתקופת זמן, מפשירים אותו ורק אם עמד מצוין בהקפאה והפשרה-אנו מקבלים את המעומד להיות תורם. זה בנוסף לבדיקות גנטיות מפורטות (ל-42 מחלות גנטיות) וכן בדיקה קפדנית של ההיסטוריה הבריאותית והנפשית שלו ושל משפחתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי התורם

קארין
    09/01/2014

אז עם תורם כזה הזרע נחשב איכותי? משמע אין סיכוי כזה שהזרע יהיה חלק עם בעיות ההפריה במידה ויהיו?
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי התורם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/01/2014

לתורם שנבחר באופן שציין פרופ משיח,לא אמורה להיות בעיית הפריה,לכן יש חשיבות מירבית בבחירת בנק הזרע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו