תוצאות שקיפות עורפית ודם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות שקיפות עורפית ודם
    לי
    09/01/2014

שלום לרופאים הנכבדים
    אני בשבוע ה16+2 לאחר הפרייה מאיקסי בשבוע ה12 עשיתי שקיפות עורפית ויצאה תשובה תקינה פלוס עובי הנוזל 1.5mm נצפה גשר אף את הסיכוי הסטטיסטי לפי גילי 30 וחצי אגב והבדיקה יצא 1:2844 יום לאחר מכן עשיתי את בדיקת הדם של השקיפות העורפית וקיבלתי תוצאה שלפי גילי אמור להיות 1:820 אך יצא לי לפי גילי והבדיקה שביצעתי 1:450 האם זו בדיקה תקינה ?? אני לחוצה בגלל שמדובר בהפריית איקסי והבנתי שיש סיכון רב יותר לתסמונת דאון האם זה נכון והאם התוצאה תקינה ?
    תודה רבה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות שקיפות עורפית ודם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות שקיפות עורפית ודם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/01/2014

אין יותר תסמונת דאון ב ICSI.
    אין פרוט בדיקות הדם אך אני משער שהן תקינות אך כשמכניסים את זה לנוסחה זה מה שיצא לך.
    אם סקירת המערכות גם בסדר אז לדעתי הכל תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר עדכון קטן

לי
    10/01/2014

אתמול הייתי בסקירת מערכות שיצאה תקינה לחלוטין הבנתי מתשובתך שלדעתך הכל בסדר ולא היית ממהר לשלוח אותי לבדיקת דיקור מי שפיר ??
    תודה על המענה המרגיע והמהיר !!
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר עדכון קטן - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/01/2014

לא הייתי ממהר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו