דימום קל 7 ימים לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום קל 7 ימים לאחר החזרה
    תותי
    11/01/2014

שלום רב,
    ביום שישי שעבר 4.1.14 החזירו 2עוברים טריים בעלי 8 תאים (לאחר שאיבה של 50 בציות! לא הקפיאו ביציות נוספות כי הכמות השפיעה על האיכות)
    למרות שהשאיבה אינטנסיבית היה לי דימום ממש ממש קל רק שעה לאחר השאיבה בלבד!

כעת לטיפול תמיכה, אני נוטלת 4 פעמים ביום אסטרופם 2מ״ג, אנדומטרין 3 נרות ביום ובכל 5 ימים זריקת פרוגרסטרון 250 מ״ג.

יום לאחר ההחזרה היה לי סימן של דימום חלש רק בניגוב.
    ביום חמישי בבוקר (יום 6 להחזרה) היה לי דימום קל אדום וחד פעמי בעת הניגוב בלבד שנראה בו כריש דם קטן ישן ולא טרי.
    וביום שישי למחרת בצהריים ( יום 7 להחזרה) כ-5 שעות לאחר זריקת פרוגרסטרון הופיע דימום בצבע אדום עםצ׳ חוטים דקים של כרישי דם שיצא אך ורק בניגוב ונעלם לאחר שעתיים אחריו היו לי הפרשות חומות ורודות בלבד שגם הם נעלמו במהלך היום.
    אני בספק שזה קרה כתוצאה מפגיעה בנרתיק בגלל החדרת האנדומטרין.

האם זה אומר משהו על התהליך? יש לי ממה לחשוש? האם יש טעם ללכת למחר למחלקת הפוריות בה אני מטופלת ולבצע בדיקת דם?
    תודה רבה!!! אשמח לתשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום קל 7 ימים לאחר החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תותי

ליאת
    11/01/2014

הייי רציתי לדעת אם אפשר וזה לא פוגע בפרטיות שלך איפה את מטופלת ואיכן איזה עיר ?? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום קל 7 ימים לאחר החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/01/2014

לאור העובדה שהתגובה שלך היתה חורגת בעוצמתה ,בהחלט יש מקום לפנות ליחידה לביקורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו