חייבת תשובה דחופה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חייבת תשובה דחופה בבקשה
    שירי
    12/01/2014

שלום. בת 39. בריאה. יש לי מ2011 ציסטה בשחלה שמאל בגודל קבוע 15 מ"מ. רק ב2011 נתנו לי בדיקת ca125 והתוצאה היתה 25. יש לי ילד בן שנתיים ושלושה חודשים מהריון טבעי, אך מייד לאחר צילום רחם. לאחר 3 סבבים של הזרעות שלא הצליחו, עברתי ביום חמישי האחרון שאיבה. יש לי 8 ביציות ומתוכן 5 הפריות, כאשר הייתי מעוניינת להחזיר אחד בלבד. לאחר השאיבה הרופא שלי אמר שראה על הציסטה פפילציות (ציסטה מוקואידית עם פפילציות). הבוקר עשו לי אולטרסאונד עם צבע על הציסטה (דופלר?)(אמרו שיש הרבה ציסטות בגלל השאיבה) ושאין זרימת דם בציסטה והיא גדלה ל23 מ"מ. הגניקולוג שלי (שהינו רופא אחר מרופא הפריון) אמר לי שזה שטויות גודל כזה ושאין זרימת דם ולעשות החזרה. אני אמורה לעבור החזרה היום בחמש אחה"צ ולא יודעת אם לעשות החזרה או להפסיק הכל ולעשות לפרוסקופיה ולהוציא את הציסטה כך שהכל יתעכב ב3-4 חודשים והעוברים יהיו מוקפאים ולא טריים. מה אתם הייתם מייעצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת תשובה דחופה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת תשובה דחופה בבקשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/01/2014

חזקה על הרופא המטפל שלך שהוא יודע מה הוא עודה,וההחלטה הינה באחריותו.מהנתונים שאת מוסרת ,העובדה שה-ca 125 בתחום התקין ,ובמשך כל השנים גודלה לא השתנה,קרוב לודאי מדובר בציסטה שפירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו