מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ויאגרהשני12/01/2014
שלום אני לא במחזור טיפול החודש ומנסה לעבות רירית.
קיבלתי ויאגרה (לעיבוי רירית) מהיום. 4 פעמים ביום 1 כדור של 25 מ"ג
קיבלתי גם אסטרופם כדור 4 פעמים ביום.
האם אפשר לשים ביחד?
האם חייב לשכב אחרי? כמה זמן?
האם הגיוני שקבעו לי לבוא לביקורת רק בעוד 10 ימים או שכדאי לבקש להגיע לביקורת עוד מס' ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויאגרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2014כל ההנחיות שקיבלת ראויות ,וצריך לראות את ההשפעה המצטברת לפחות לאחר 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרקיחה של כדור אסטרופם וויאגרה ביחד
שני12/01/2014שלום רב,
אשמח לשמוע את דעתך לקבי רקיחה של כדור אסטרופם וויאגרה 25 מ"ג ביחד לכדור אחד.- "חדש" אותו אני צריכה לקחת 4 פעמים ביום.
האם יש לזה יותר הצלחות מויאגרה לבד?
אגב, אסטרופם בעבר לא עזר לי לרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספיגת הויאגרה בנרתיק
שני13/01/2014ראיתי שהמלצת בפורום על ויאגרה לעיבוי רירית.
כפי שציינתי בשאלתי הקודמת הרופאה המליצה לי שירקחו לי במיוחד כדור של ויאגרה ואסטרופם ביחד כי הסברה היא שכך זה נספג יותר טוב בנרתיק מאשר ויאגרה לבד שנמצאה כפחות יעילה?
עליי אישית אסטרופם גם ככה לא עזר אז אני לא מתלהבת לקחת אותו שוב אבל מה שמטריד אותי זה שויאגרה לבד לא תיספג כמו שצריך ולא תיתן את התוצאה המקסימלית.
אשמח לשמוע מה חוות דעתכם המקצועית על :
השילוב בין שני הכדורים וההצלחות שלהם אל מול ויאגרה לבד (מבחינת מחקרים אם יש או נסיונכם האישי)
והאם יש ממש בטענה שויאגרה לבד אינה נספגת כמו שצריך ולכן במתכונתה הנוכחית ללא רקיחה אינה יעילה מבחינה מקסימלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רקיחה של כדור אסטרופם וויאגרה ביחד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/01/2014מאחר ומנגנוני הפעילות של שתי התרופות שונה איני רואה מניעה ברקיחה המשותפת,אולם איני רואה את היתרון על לקיחה בנפרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם ידוע אם זה עדיף???
שני13/01/2014האם זה עדיף??
ושאלה נוספת האם כשלוקחים כדורי ויאגרה לבד ללא הרקיחה מדובר בכדורי ויאגרה רגילים כמו שגבר לוקח (שניתן לקנות בכל בית מרקחת) או בכדורי ויאגרה שצריך לרקוח אותם במיוחד כדי שיספגו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה נרות?
שני14/01/2014זה לא כדורים רגילים שהגברים לוקחים דרך הפה ופשוט שמים בנרתיק?
מה הכוונה לנרות? איפה אפשר לקנות נרות?
האם הכדור הרגיל לא נספג?
אם מדובר בכדור רגיל , האם ידוע לך אם אפשר לקנות כדור רגיל של 100 ולחלק ל- 4 זה פשוט הרבה הרבה יותר חסכוני. כדור של 25 מ"ג יקר בטירוף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה הכוונה נרות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2014כל האפשרויות קיימות,ניתן לרקוח זאת גם לנר שנספג בנרתיק כמו תכשירים וגינלים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסון שלי ממליצה בחום
רויטל14/01/2014המלצה חמה מאוד ללא קשר לתרופות שעזרה לי אחרי שהמליצו ברשת.. הייתה לי רירית 5 מ"מ שאחרי אכילה של סלק אדום מבושל במים רותחים לתבל ולאכול, בשבוע לפני הביוץ כל יום או יומיים אכלתי לפחות ראש סלק אחד והרירית הגיע ביום הביוץ הגיעה ל 10מ"מ, לא מזיק ושווה לנסות לראות איך הגוף שלך מגיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)