לפני הפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני הפריה
    רעות
    13/01/2014

אני עוברת לIVF אחרי הזרעות שכשלו,
    אני אמורה לקבל ווסת בעוד כ 10 ימים, האם יש איזו הכנה בדרך כלל לפני הווסת? או כרגיל מגיעים לרופא ביום קבלת הווסת ומתן הורמונים?
    האם יש תרופות שצריך לקבל עוד קודם לדימום הווסת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני הפריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני הפריה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/01/2014

בשלב זה המלצתי להמתין ואם תקבלי מחזור ליצור קשר עם הרופא המטפל לא יאוחר מהיום השלישי למחזור הוסת,ואז יקבע פרוטוקול הטיפול הייעודי לטיפול הפריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתך

רעות
    14/01/2014

תודה רבה לך פרופסור, הרופא שלי עובד עם אסותא והמליץ מעבר להפריה, הבדיקות אצלו, שבוע הבא אמורה לקבל ווסת, האם לדעתך יש סיכוי שלא אפספס את החודש הזה? מה שאומר שכבר אקבל בשבוע פרוטוקול ויחל התהיך עבור שאיבה והפריה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/01/2014

איני רואה כל מניעה להתחיל טיפול במחזור הקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו