מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםמירי14/01/2014
יש לי דימומים שבוע אחרי הזרעה ועד לקבלת
הוסת
יש לציין שאני ללא וסת בכלל אני בת 32 מגיל 26
אחרי הפסקת הגלולות הפסיקה הוסת
יש לי ילדים כולם דרך טיפולי הזרעות ומתן הורמונים
יש לציין שפרופיל הורמונלי תקין
וגם צילום רחם
שנעשה לפני ההריונות
הרופא לא מבין למה ישנו דימום שבוע אחרי ההזרעה יש לציין
שאם אני בהפסקה מטיפולים אין שום דמם
זה קורה רק שבוע אחרי ההזרעה
הרופא טוען שזה לא נראה כאי ספיקה של הגופיף הצהוב
כי כאשר נותן לי קרינון לתמיכה אז אחרי 11יום
שאריות קרינון יוצאות בצבע ורדרד
מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?
האם יש עוד בדיקות לעשות כדי להבין מה קורה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר לשאול
אני14/01/2014תוך כמה הזרעות נכנת להריון?? הבנתי שיש לך ילדים?
האם יש לך שחלות פוליצסטיות ולען אין מחזוריים טבעים??
אני מנסה להבין כי גם אני בסירה הזאת
תודה על המידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה לאני
מירי14/01/2014אני כנראה פוליציסטית ככה אומר הרופא
בתאומים הצלחתי אחרי כשנה
בקטן הצלחתי בפעם הראשונה
זה מאוד תלוי עכשיו זה ממש לא הולך:-(:-(:-(
אין לי מחזורים בכלל אף אחד לא יודע מה הסיבה כי הכל תקין
אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אני15/01/2014לא הבנתי כמה הזרעות עשית עד שנכנסת להריון התאומים ??
אני פשות מחפשת אינדיקציה וקצת תקווה לדעת שההזרעות הם לא כוסות רוח למת
לי יש 2 ילדים ונכנסתי להריון מהר מאוד עכשיו כבר שנה בלי מחזורים (פוליצסטית)
3 הזרעות עם גונאל אף נכשלו ברביעית הריון כימי בגלל זה אני בלחץ המליצו לי לעבר ל IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אני15/01/2014לא הבנתי כמה הזרעות עשית עד שנכנסת להריון התאומים ??
אני פשות מחפשת אינדיקציה וקצת תקווה לדעת שההזרעות הם לא כוסות רוח למת
לי יש 2 ילדים ונכנסתי להריון מהר מאוד עכשיו כבר שנה בלי מחזורים (פוליצסטית)
3 הזרעות עם גונאל אף נכשלו ברביעית הריון כימי בגלל זה אני בלחץ המליצו לי לעבר ל IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/01/2014ניתן לבצע היסטרוסקופיה,למרות שהערכתי היא שמדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב ואולי כדאי להתחיל בתמיכה משולבת של אסטרוגן ,ופרוגסטרון למחרת ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד משהו
מירי14/01/2014איזה כדורים הםגם על בסיס פרוגסטרון וגם על בסיס אסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2014לדאבוני אין תכשיר הורמונלי המשמש כתמיכה המורכב מאסטרוגן ופרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב
מירי15/01/2014אז למה הצכוונת כשאמרת שצריך לשלב
גם אסטרוגן וגם פרוגסטרון
אז צריך 2סוגים של תמיכה ?
קרינון ועוד משהו?
איזה הורמונחם ניתן לשלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שואלת שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/01/2014מלבד תכשירי הפרוגסטרון ,ניתן להוסיף אסטרוגן-למשל אסטרופם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)