עזרה בבקשה.. שליה בהריון תאומים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה.. שליה בהריון תאומים
    לולה 26
    14/01/2014

אני בהריון תאומים ivf-icsi... בשבוע 19+2..
    עשיתי בדיקות וסקירה מוקדמת ואמרו לי שהכל בסדר ויש לי שני עוברי לא זהים כל אחד בשק בנפרד ולפי הבדיקות אני יודעת שלכל אחד יש שליה אחד.. היום היו לי כאבים הלכתי לבדיקת אולטראסאונד אצל רופא פרטי פעם ראשונה אני נכנסת אליו.. בדק אותם ואמר לי ששניהם בסדר אבל אמר לי שלשניהם יש שליה אחת ?? יש מצב כזה? אאולי הוא לא ראה טוב?! כי כל הזמן אמרו לי שלכל אחד יש שליה אחרת.. מה זה האם אם זה נכון יש מצב שזה יהיה מסוכן?! אני מתה מפחד .. ועוד דבר בבדיקות שלי רשמו שיש שליה אחורית לכל אחד.. איבדתי כיוון מי נכון?! וגם היה לי דימום בשבוע 9 ו 10 והייתה לי מטומה שנספגה .. ובבדיקת השקיפות הרופא אמר לי שהדימום המטומה הוא מהעובר שבצד שמאל.. מה דעתכם?! מי נכון ומי לא רואה טוב.. אם אני מצרפת לכם תמונות מהאולטראסאונד אתם יכולים לראות אם מדובר בשליה אחת או יותר.. תעזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה.. שליה בהריון תאומים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/01/2014

בדרך כלל עוברים בהפריה נקלטים בנפרד והם נקראים עוברים לא זהים כי באו משתי ביציות שונות וצריך להיות שתי שיליות.
    יכול להיות שעובר איך התפתח והתחלק אז זה מביצית אחת והם עוברים זהים ויכולה להיות שליה אחת.
    בכל אופן אני מהמר שמדובר בשתי שיליות נפרדות.
    את צריכה להיות במעקב אצל רופא אחד שיראה התוצאות ויסביר לך אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה.. שליה בהריון תאומים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/01/2014

בדרך כלל עוברים בהפריה נקלטים בנפרד והם נקראים עוברים לא זהים כי באו משתי ביציות שונות וצריך להיות שתי שיליות.
    יכול להיות שעובר איך התפתח והתחלק אז זה מביצית אחת והם עוברים זהים ויכולה להיות שליה אחת.
    בכל אופן אני מהמר שמדובר בשתי שיליות נפרדות.
    את צריכה להיות במעקב אצל רופא אחד שיראה התוצאות ויסביר לך אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו