המשך טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול
    לי
    15/01/2014

בת 29. שחלות פוליציסטיות. אמא לילדה בת 4 מהריון טבעי. הריון שני טבעי לפני שנה הסתיים בגרידה כי לעובר הפסיק הדופק.
    עברתי 2 היסטרוסקופיות ניתוחיות אחת להוצאת שארית ובהמשך להסרת הידבקות ליד חצוצרה ימין . לפני שבוע עשיתי צילום רחם שבו התגלה שחצוצרה ימין סתומה. הרופא ביצע פעולה של זריקה לפתיחת הסתימה אך לא הצליח לזהות אם נפתחה הסתימה בגלל היוד. (רחם במבנה תקין ומצד שמאל הכל בסדר).
    1. בביוצים האחרונים שמתי לב ששבוע לאחר ביוץ התחילו לי דימומים קלים שנמשכו שבוע עד הגעת הווסת - האם יכול להיות שזה נבע בגלל החצוצרה הסתומה?
    2. האם במקרה שלי יש טעם לנסות להיכנס להריון באופן טבעי/הזרעה או לעבור להפריה? (לפני שנודע לי על החצוצרה הסתומה עשיתי 2 הזרעות שלא צלחו. אחת לפי ביוץ טבעי והשנייה עם הורמונים).
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    15/01/2014

אני מניח שאת בטיפול מומחה פוריות. המלצתי שתפני אליו כדי שיסקור את כל הנתונים ויחליט מה הטיפול המעודף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו