מנסה להיקלט להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מנסה להיקלט להריון
    רינת
    15/01/2014

שלום, אני בת 29 יש לי ילדה בת 3 ואני מאוד מאוד רוצה הריון מנסה למעלה משמונה חודשים.
    הבעיה היא כזאת:
    לפני שהחלטנו לנסות להיקלט להריון עשיתי דיאטה בת חמישה חודשים בערך והורדתי 15 קילו ממשקלי. אין לי מושג מתי כי לא עכבתי באותה תקופה, הפסיק לי המחזור החודשי (לא יודעת אם יש קשר הרופא אמר שיכול להיות) כששמתי לה פניתי לרופא עשה לי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות חיכינו קצת ושהמחזור עדין לא הופיע הביא לי לקחת 15 כדורים של פרימילוט 3 פעמים ביום לחמישה ימים, אחרי שסיימתי כעבור 5 ימים היה לי דימום קטן בניגוב רק ליום אחד וזהו.. ומאז הדימום עבור יותר מחודש ועדין אין שום סימנים למחזור.
    אני ממש מודאגת ולחוצה ורציתי את חוות דעתכם המקצועית,
    ומה ניתן לעשות עכשיו?
    (הרופא שלי הביא לי בדיקות ביוץ ביתיות ואני לא ממש מסתדרת איתן.)
    וכל פעם זה רק לחכות עוד חודש לתור אליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להיקלט להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להיקלט להריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/01/2014

ירידה במשקל של 15% או יותר בפרק זמן קצר יכולה לשבש את תפקוד יותרת המוח -הבלוטה המפקחת על התהליך הביוצי,עד למצב של אמינוריאה (אל וסת),ניתן לשקול טיפול בהשריית ביוץ עם זריקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך ..המשך

רינת
    16/01/2014

שלום ותודה לך על תשובתך.
    ראשית רוצה לציין שאני מטופלת אצל רופא נשים רגיל האם מומלץ לי לקבוע תור אצל רופא פוריות??

2 השאלות הנוספות:
    1 אשמח להבהרה במילים פשוטות על הדרך הטיפול שהמלצת? (זריקות והזרעה?)

2 אם אכן הסיבה זה הירידה במשקל (אציין שמעולם לא הפסיק לי הווסת והיה יחסית סדיר) זה לא אמור להסתדר מתישהו? כי עבר כבר כמה חודשים טובים מאז וזה מתחיל להלחיץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך ..המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/01/2014

המלצתי לפנות למומחה פריון -הטיפול הייעודי אמור להיות במתן זריקות -הורמונים המשרים ביוץ ,תוך מעקב הורמונלי ואולטרסונוגרפי אחרי התפתחות הזקיקים ובמועד הביוץ לבצע השבחת זרע והזרעה תוך רחמית ,כל זאת על מנת לשפר את סיכוייך להרות בטווח זמן הקצר ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. שאלה נוספת

רינת
    19/01/2014

תודה רבה על תשובתך.
    האם לא צריך לטפל קודם בבעית במחזור? ולגרום לו להגיע.
    והאם ניתן לעבור טיפול כמו שאמרת ללא הזרעה ורק שהרופא יגיד לי מתי לקיים יחסים?

משהו שלא אמרתי לרופא כי לא חשבתי שקשור אבל אגיד בכל זאת, בתקופה שלאחר הדיאטה היה לי התקפות של אוכל והיו ימים שאכלתי המון המון קלוריות ואז למחר הייתי מתאפסת ואוכלת מעט קלוריות כדי לרדת את מה שעליתי. וכך קורה לי שאני עולה 2 קילו ואז יורדת אותם. זה קרה כמה פעמים!
    וקרה כמה פעמים שלקחתי כדור משלשל, לא קרוב אחד לשני יצא לי בערך כל שבוע או שבועיים לקחת כדור משלשל
    האם יכול להשפיע או להיות קשור לאי הופעת המחזור?? אני ממש חרדה אז אני מנסה לחשוב על כל דבר שיכול אולי להשפיע
    אודה לתגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/01/2014

השריית הביוץ תסדיר את המחזור ותתזמן את הביוץ,בכל מקרה יהיה צורך במעקב של מומחה פריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו