ויאגרה וויטמין E

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ויאגרה וויטמין E
    שני
    16/01/2014

שלום רב,

אני לוקחת ויאגרה 25 מ"ג 4 פעמים ביום ביחד עם קרטיה. האם ניתן להוסיף גם ויטמין E? כמה מ"ג?

האם את ויטמין ה- E והקרטיה (או אחד מהם) ניתן לקחת כל הזמן על בסיס קבוע או שרק במחזור טיפול או בסמוך להחזרת מוקפאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויאגרה וויטמין E

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויאגרה וויטמין E - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    16/01/2014

אני מבין שמדובר בנסיונות לשפור רירית הרחם. ניתן לקחת גם ויגרה וגם ויטמין אי (3 כדורים ליום) וגם אספירין. כדי לקוות להטבה, כדאי לקחת את כולם לפחות חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה מ"ג כל כדור של ויטמין אי?

שני
    16/01/2014

אתה מתכוון שרק ויטמין אי וקרטיה לפחות חודש נכון? ויאגרה לקחת רק לפני ההחזרה כמה ימים לפני הביוץ או האוביטרל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה מ"ג כל כדור של ויטמין אי? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/01/2014

את כל התרופות רצוי לקחת החל מתחילת הטיפול עד למתן האוביטרל,המינון של ויטמין E הינו 200 mg פעמיים ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת קצת...

שני
    18/01/2014

ראשית אני רוצה להודות לך על התשובות והזמן וסליחה אם אני משגעת פשוט חייבת שזה יצליח ורוצה לעשות הכל כמו שצריך...

בתשובתך הקודמת רשמת לי 3 כדורים של ויטמין אי אחר כך רשמת לי כל כדור 200 מג פעמיים ביום.. לפי איזה תשובה ללכת?
    החזרת מוקפאים מתוכננת לאמצע אפריל ( בהנחה שתחילת אפריל אקבל ווסת) ממתי אתה ממליץ לי להתחיל לקחת את כל הכדורים??

האם ויטמין אי וקרטיה אני יכולה לקחת מעכשיו ועד ההחזרה כחודשיים בערך .. וויאגרה חודש לפני נגיד מאמצע מרץ.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו