שאיבה והחזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבה והחזרה
    לוני
    16/01/2014

שלום,
    אני לקראת תהליך של שאיבת ביציות והקפאת ביציות עוברים מתרומת זרע לצורך שימור פריון, ולאחר מכן מתכננת להחזיר עוברים להבאת ילד ראשון. השאלה שלי היא איך אני מחשבת לידה משוערת במקרים כאלה, האם גם מיום קבלת המחזור לקראת השאיבה ? בעצם כמו החישוב בכל תהליך תוך רחמי?

שאלה שניה, האם בתהליך של שאיבה והקפאת עוברים יש הפריות שאינן ראויות להקפאה אך ראויות להחזרה, או שכל הפריה שלא ראויה להקפאה אינה ראויה גם להחזרה?

תודה מראש וברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה והחזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה והחזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/01/2014

חישבו גיל ההיון יהיה ממועד ההחזרה +שבועיים
    לא כל עובר ראוי להקפאה ,אולם ניתן להחזירו בתהליך הטרי אם כי סיכוייו להשתשרש קטנים יותר מעובר בעל איכות מורפולוגית טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לוודא שהבנתי אותך

לוני
    17/01/2014

ראשית תודה על תגובותיך,לגבי חישוב הלידה המשוערת במקרה של שאיבה והחזרה, אתה מתכוון שאני צריכה לכתוב במחשבון את התאריך אחרי שהוספתי שבועיים למועד ההחזרה? למשל אם מחזירים לי ב15 לפברואר אז להזין 31 בפברואר במחשבון לחישוב לידה משוערת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לוודא שהבנתי אותך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/01/2014

בהתייחס לדוגמא שלך ההריון מחושב מה-1 לפברואר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו