מה יהיה בהמשך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה יהיה בהמשך
    רוני
    20/01/2014

שלום,
    אני לפני טיפולי הפריה ראשונה והרופא פוריות נתן לי לקחת גלולות eliane ברגע שתתחיל הווסת ואז להגיע אליו באותו שבוע. מה להשערתך יהיה בהמשך? עוד לא קיבלתי את כל האינפורמציה ואודה אם תסביר מה האפשרויות שיכולות להיות בסיום הגלולות ולכמה זמן בדרך כלל לוקחים אותם עבור הפריה? האם יילקחו 14 יום או 21 יום אם לוקחים אותם מיום הראשון לדימום הווסת? מתי מתחילים לעשות זריקות הורמונים בערך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יהיה בהמשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יהיה בהמשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/01/2014

כל השאלות שהעלית נתונים לשיקולו של הרופא המטפל שלך שיתזמן את תחילת הטיפול לפי רצונו ותפיסתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי לקחת דחוף בבקשה

רוני
    20/01/2014

נאמר לי להתחיל אותם כשתתחיל הווסת והיום החלו הכתמות אדומות, האם להתחיל היום לדעתך? או לחכות למחר לדימום מאסיבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי לקחת דחוף בבקשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/01/2014

לחכות למחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו