מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צילום רחםme20/01/2014
אני אמורה לעשות צילום רחם וממש חוששת .אם יש פה נשים שעברו תצילום ויכולות לשתף בתחושות?אשמח גם לדיעה מקצועית ממנהלי הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי- אני עשיתי וזה לא כזה נורא
דנה20/01/2014כמו שמתארים. בסולם מ 1-10 הייתי מדרגת 5. קחי כדור נגד כאבים בכל מקרה.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
me20/01/2014מודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2014אין מקום לחשש מצילום רחם,הבדיקה אינה כואבת היא כרוכה בתחושת לחץ ,אולם בשום פנים לא כואבת ואינה מצריכה אנלגטיקה או כל דבר אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה זה עזר לי
me20/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל לא מסכימה
מנסה21/01/2014ה מאוד אינדיבידואלי, יש בנות שלא חדות כמעט דבר למעט חוסר נוחות ויש כאלה שסובלות מכאבים. היתרון שזה חולף מהר. כן הייתי לוקחת נוגד כאבים לפני כן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון
קרן21/01/2014היי, אני פחדתי ממש לקראת הצילום רחם שעברתי אחרי שנסעתי עם חברה שעברה את זה גם, אז יש לי ניסיון גם מזה. חברה שלי אמרה שגם היא הרגישה בדיוק כמוני. הבדיקה היא באמת 5 דקות ומה שכאב זה השימוש במרחיב ברגע הראשון ששמים אותו ומרחיבים את המקום, זה החלק הכואב בבדיקה.
אחרי שהוא כבר במקום החדירו נוזל לרחם שחוץ מהרגשה של זרם עדין ביותר עובר שם ללא כל כאב בערך לחצי דקה. וזהו, שם זה מסתיים. לי הבדיקה יצאה תקינה, פיזור מיידי מלא וגם לחברה שלי. ייתכן שיש בנות שאצלן משהו חסום אז כואב יותר אבל זו כבר בעיה אחרת.
שתינו לקחנו כארבעים דקות לפני הבדיקה 2 כדורי אופטלגין וקחי איתך פד נוח מהבית כי יש דימום קליל ליומיים שלושה ונעלם.
המון בהצלחה. קחי את זה בקלות.. זה שווה את זה לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב
קרן21/01/2014דרך אגב.. חודש אחרי חברה שלי נקלטה להריון.. אני לא ניסיתי אחריו.. ממליצה לנסות בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
אורית21/01/2014היי,
תקחי לפני כדור נגד כאבים.
לגבי מידת הכאב אני מסכימה עם קרן, זה תלוי בכל אחת, לאו דווקא בסף הכאב אלא במצב שלה.
במידה ואין לך הדבקויות/חסימות זה לא כואב, אם יש קצת, יש אי נוחות קטנה ואם יש הרבה אז עשוי לכאוב יותר.
מה שטוב בבדיקה שהיא לא רק אבחנתית, אלא תוך כדי מנסים גם לפתוח חסימות ע"י הזרקה בלחץ של הדיו (זה לא מאוד כואב, אלא אי נוחות כמו כאבי מחזור).
הבן שלי נולד מייד לאחר צילום הרחם.
אין מה לפחד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר צילום
שיר21/01/2014אצלי היה ביוץ בערך שנה של מעקבים רק בצד שמאל ומיד אחרי הצילום רחם שעשיתי החל ביוץ גם בצד ימין.. לא יודעת מה זה אומר, אולי הייתה הדבקות קטנטנה בצד ימין וזה השתחרר עם הצילום. בהזרקת החומר לא הרגשתי כלום לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב
רחל-לי21/01/2014אני לא רוצה להלחיץ אבל הייתי שמחה אם מראש היו אומרים לי לקראת מה אני הולכת.
לי אישית מאאאאד כאב אבל זה אינדיבידואלי.
ממליצה לך לקחת אופטלגין נוזלי לפני זה מאד מקל.
שיהיה בהצלחה ואל תלכי לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם תודה מתוקות
me21/01/2014תודה על ההתייחסות .זה מעודד גם שב"ה אולי אכנס להריון תודהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)