מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםמירי21/01/2014
מטופלת באיקקלומין +אוביטרל והזרעה
כל פעם שבוע אחרי ההזרעה היה לי דימום הפרשה חומה
אז קיבלתי קרינון.
יש לציין שאני בת 32אין לי מחזורים בכלל
מגיל 25 .
עכשיו עשינו הפסקה של חודש
ופתאום 23יום אחרי המחזור (קי
בלתי עקב טיפולים) יש לי הפרשה חומה
וכמה פעמים היה טיפה דמם בניגוב
זה נמשך כבר 5ימים
מה זה יכול להיות?האם זה מחזור?
אני ממש לחוצה שיש לי משהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014יש להניח שמדובר במחזור לא סדיר,בדיקת אולטרסאונד תדגים רירית דקה והעדר זקיקים ,המלצתי להתחיל טיפול עם זריקות של גונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
מירי22/01/2014תודה רבה על התשובה
היום הייתי אצל הרופא ואמר לי שהרירית עבה
ושזה לא היה מחזור
כששאלתי מה זה האם יש לי ממה לחשוש
לא ענה לי אמר שהוא לא יודע להסביר מה זה
אני ממש מפחדת
איזה בדיקה עוד עליי לעשות כדי להירגע שאדע שבאמת
לא מדובר במשהו רציני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014בצעי בדיקות דם לאסטרוגן ,פרוגסטרון,וביטה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
מירי23/01/2014אני באתי לעשות בדיקה
האח שעושה בדיקות לא מוצא במחשב
אסטרטגן רק e2
האם זה אותו דבר ?
האם לזה התכוונת?
או שיש עוד משהו?
אם כן אז מה בדיוק להגיד לאח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014הכוונה ל-E2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי היקר
מירי23/01/2014איני מכירה אותך אישית
אבל אתה פשוט מלאך ץאין מילים בפי
להודות לך על היחס העזרה והתמיכה שאתה
נותן .
תודה תודה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי היקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי תוצאות מה דעתך
מירי23/01/2014עשיתי ב.דם
תוצאות פרוגסטרון27.55
E2 333
מה זה אומר?
תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי תוצאות מה דעתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014הנתונים מרמזים שאת אחרי ביוץ,אולם בצעי גם בדיקת ביטה כדי לראות שאת לא בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי אם הבדיקה
מירי23/01/2014שלילית האם כדאי להתחיל טיפול
כאשר יש הפרשה דמית -חומה
או לחכות שזה יסתיים?
הרוםא אמר לי שזה חא משנה
ואני קצת חוששת להתחיל טיפול כשיש דמם
מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ אשכנזי אם הבדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014ערך הפרוגסטרון גבוה להתחלת טיפול הוא צריך לרדת לערך נמוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)