מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאיבה והחזרה התלבטותלוני21/01/2014
שלום,
אני בת 39, רווקה בלי ילדים, עם פרופיל הורמונלי תקין, בריאה ומקפידה על אורח חיים בריא. הקפאתי חמישה עוברים לשימור פריון מתרומת זרע ואני לקראת הקפאת עוברים שניה, לילד שני מאותו תורם אם אצטרך, ועכשיו אני ושוקלת החזרה להבאת ילד ראשון לעולם. אני בהתלבטות גדולה אם להחזיר שני עוברים או אחד כי אני רוצה להימנע ממצב של תאומים, שבתור הורה יחידדנית יהיה לי קשה מכל הבחינות. האם להחזיר עובר אחד בגילי ובמצבי זה חסר סיכוי להריון ועליי להחזיר שניים? הרי שמצד שני יש את האפשרות שישתרשו שני עוברים....מה ההסתברות לתאומים בנסיבות שלי? אני יודעת שלנסות בהזרעות ללא לווי הורמונלי יאפשר לי "לכוון" הריון של עובר אחד, אבל לפי התייעצויות עם מומחים בגיל שלי ההסתברות ללא לווי הורמונלי בהזרעות היא כמעט וחסרת סיכוי, והזרעות עם לווי הורמונלי כמעט זהות להחזרת שני עוברים. אשמח לשמוע את דעתך המושכלת בעניין, תודה וברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה והחזרה התלבטות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014בנסיבות המקרה אם משקללים את גילך העובדה שהעוברים מוקפאים,ושיעורי ההפלה בגי הזה לא הייתי מתלבט פעמיים ובוחר להחזיר 2 עוברים(אגב סיכוייך להרות בגילך משני עוברים שהוקפאו אינו עולה על 10-15% ובניקוי סיכויי ההפלה הסיכוי ללדת הוא בסביבות 8-10%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניסחתי נכון את השאלה
לוני21/01/2014השאלה היתה לגבי החזרת עוברים טריים והקפאה של השאר, במילים אחרות IVF בעצם....אשמח לדעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ניסחתי נכון את השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2014גם אז הייתי ממליץ להחזיר שניים,הסיכון המחושב לתאומים קטן מאוד אל מול הסיכוי להרות וללדת,וכמו כל דבר בחיים no pain no gain
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)