מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מובןאנונימית22/01/2014
שלום, נשאבו 13 ביציות מתוכם 8 הופרו והוחזר 1 בלטוציסט... ביום של ההחזרה קיבלתי מכתב מפורט בדיוק כפי שציינתי בשורה הקודמת... נכנסתי להריון .. אבל כימי שנפל מהר מאוד... בשיחה שלי היום מול האחיות במחלקה להמשך טיפול העלתה בפניי כי צריך להתחיל הכל מהתחלה .. הסברתי לה שנשארו לי עוד 7 מוקפאים!! חישוב מאוד פשוט 8 הופרו אחד הוחזר 7 הוקפאו... היא אמרה שלא הוקפא שום דבר וכי הם ״ לא היו ראויים״ להקפאה... דבר שאף אחד לא אמר לי או הזכיר את זה בכלל... בטופס אצלי מצויין כי נשארו 7... אני לא מבינה מה יכל לקרות... רצים לי כל מיני רעיונות בראש שמלחיצים אותי... מחר בבוקר אני אצלם אני לא יודעת מה קרה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מובן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2014יתכן שכל שמונת העוברים גודלו לבלסטוציסטים ורק אחד התפתח והשאר הפסיקו להתפתח ולא נמצאו ראויים להקפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מובן
אנונימית22/01/2014כן אני גם חשבתי על זה בצורה הזאת... אבל לא מין הראוי שיעדכנו אותי בנושא? אני עברתי הריון כימי מספר 4 עשינו את כל בדיקות הגנטיקה והקרישיות יתר והקריוטיפ... לא מובן לי למה זה כל הזמן נופל רגע לפני שנצפה שק הריון... אלו עוד בדיקות ניתן לעשות? ( נכנסנו לתהליך עקב ספירת זרע נמוכה) האם ניתן לתת איזה זריקה או משהו על מנת שיחזיק סוף סוף תהריון הזה?? משהו שעלו עליו זה שכל הזמן שאני ״נקלטת״ רמת הפרוגסטרון מאוד נמוכה... ואז פשוט מעלים תמינון של הנרות אנדרומנטין מ2 ביום ל-4 ביום דבר שלא תורם הרבה כי הפרוגסטרון עולה אבל ההריון עדיין לא מחזיק ומתמסמס כל פעם מחדש..אשמח לחוות דעתכם מה ניתן לעשות לדעתכם?? אודה לעצתכם אני כבר ממש מיואשת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל?
אנונימית22/01/2014אשמח גם לדעת מה זה פרגניל והאם הוא יועיל לשמר תהריון עקב מחסור בתחילת ההריון בפרוגסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אנונימית23/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מובן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/01/2014כדאי לבצע בדיקת הלוספרם כדי לבחון את שיעור השברים ב-DNA של הזרע של בעלך ויתכן שמיון זרע בשיטת ה-IMSI לצורך הפריה ב-ICSI יפיק עוברים איכותיים שהשתרשו היטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)