לא מובן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא מובן
    אנונימית
    22/01/2014

שלום, נשאבו 13 ביציות מתוכם 8 הופרו והוחזר 1 בלטוציסט... ביום של ההחזרה קיבלתי מכתב מפורט בדיוק כפי שציינתי בשורה הקודמת... נכנסתי להריון .. אבל כימי שנפל מהר מאוד... בשיחה שלי היום מול האחיות במחלקה להמשך טיפול העלתה בפניי כי צריך להתחיל הכל מהתחלה .. הסברתי לה שנשארו לי עוד 7 מוקפאים!! חישוב מאוד פשוט 8 הופרו אחד הוחזר 7 הוקפאו... היא אמרה שלא הוקפא שום דבר וכי הם ״ לא היו ראויים״ להקפאה... דבר שאף אחד לא אמר לי או הזכיר את זה בכלל... בטופס אצלי מצויין כי נשארו 7... אני לא מבינה מה יכל לקרות... רצים לי כל מיני רעיונות בראש שמלחיצים אותי... מחר בבוקר אני אצלם אני לא יודעת מה קרה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מובן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מובן - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/01/2014

יתכן שכל שמונת העוברים גודלו לבלסטוציסטים ורק אחד התפתח והשאר הפסיקו להתפתח ולא נמצאו ראויים להקפאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מובן

אנונימית
    22/01/2014

כן אני גם חשבתי על זה בצורה הזאת... אבל לא מין הראוי שיעדכנו אותי בנושא? אני עברתי הריון כימי מספר 4 עשינו את כל בדיקות הגנטיקה והקרישיות יתר והקריוטיפ... לא מובן לי למה זה כל הזמן נופל רגע לפני שנצפה שק הריון... אלו עוד בדיקות ניתן לעשות? ( נכנסנו לתהליך עקב ספירת זרע נמוכה) האם ניתן לתת איזה זריקה או משהו על מנת שיחזיק סוף סוף תהריון הזה?? משהו שעלו עליו זה שכל הזמן שאני ״נקלטת״ רמת הפרוגסטרון מאוד נמוכה... ואז פשוט מעלים תמינון של הנרות אנדרומנטין מ2 ביום ל-4 ביום דבר שלא תורם הרבה כי הפרוגסטרון עולה אבל ההריון עדיין לא מחזיק ומתמסמס כל פעם מחדש..אשמח לחוות דעתכם מה ניתן לעשות לדעתכם?? אודה לעצתכם אני כבר ממש מיואשת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרגניל?

אנונימית
    22/01/2014

אשמח גם לדעת מה זה פרגניל והאם הוא יועיל לשמר תהריון עקב מחסור בתחילת ההריון בפרוגסטרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אנונימית
    23/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מובן - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/01/2014

כדאי לבצע בדיקת הלוספרם כדי לבחון את שיעור השברים ב-DNA של הזרע של בעלך ויתכן שמיון זרע בשיטת ה-IMSI לצורך הפריה ב-ICSI יפיק עוברים איכותיים שהשתרשו היטב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו