בדיקות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקות
    לילך
    23/01/2014

שלום,
    יש לי שותף שמוכן לתת את זרעו לשותפות אך אני לוקחת את האופציה גם של מנה מתורם מהבנק כיוון שחוששת מתוצאות בדיקת הזרע שלו שיעכבו את ההריון (בלי קשר אליי כל הבדיקות מצויינות ולא רוצה להתעכב יותר ) המטרה שלי היא הריון בהקדם לפני שיהיה מאוחר מידיי.
    זה מצב הזרע שלו והייתי מבקשת עזרה האם מנה מהבנק תהיה טובה יותר עבורי שכן זה מה שבעיקר חשוב לי, שלא יתעכב הריון בגלל זרע או הפלות חס ושלום, לפחות שיהיה זרע תקין באמת לפחות מצד הגבר שיהיה מאה אחוז, אלה התוצאות שלו:
    נפח 3 מ"ל
    144 מליון
    ריכוז 48 מליון
    תנועה 55%
    תאים תקינים 4%
    ראש 80%
    זנב 5%
    צוואר 5%
    גבולי 6%
    בבקשה תשובתכם ודעתכם האישית מבלי להיות עדינים בענין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/01/2014

בדיקת הזרע של השותף להורות תקינה,מכאן והילך השיקול הוא שלך,בודאי שבבנק הזרע ניתן למצוא תורמים עם איכות זרע טובה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

לילך
    23/01/2014

אז אם אחליט לקחת מבנק הזרע אזי אם תהיה איכות זרע טובה יותר במנה
    האם גם המורפולוגיה מבחינת תאים תקינים תהיה טובה יותר "משמעותית"? אלפי תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/01/2014

לפי מיטב נסיוני ישנה הקפדת יתר בבנקי הזרע הבוררים את התורמים לאיכויות אופטימליות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו