ספירה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ספירה
    שואלת
    23/01/2014

כשיש רזרבה שחלתית נמוכה
    מותר לשאוב מקסימום ביציות, נגיד ש 20 נשאבו
    בגוף ישארו עוד ביציות ?
    דוגמא יש 20 ביציות ושאבו אותם, יישארו ביציות / הגוף מייצר אחרות?
    מקווה ששאלתי מובנת, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שהרופאים יענו לך

היי
    23/01/2014

רזרבה שחלתית נמוכה מהנסיון שלי נמדדת יחד עם עוד קריטריונים, הבעיה היא שבדרך כלל לא ניתן לשאוב מספר רב של ביציות( במקרה הטוב), מה שלט משחק לטובתנו. יחד עם זאת את צעירה ולכן סביר שיהיו לך ביציות איכותיות. לא ממליצה לך להקפיא ביציות, גם כי יוותרו מעט בכל שאיבה וגם כי הסיכוי שלך להשתמש בהם אחר כך הוא נמוך. אז או שתתחילי בהפריה עם תורם זרע או שתפרי עוברים, למרות שתדעי שהגיל הוא חתיכת פקטור.. ככל שהזמן עובר המצב פחות טוב ...רצוי שתפני למומחה פוריות בהקדם האפשרי!!! ודרך אגב תלוי גם כמה הfsh גבוה( או כמה הamh נמוך, שזאת בדיקה מגבילה שמקדימה את הfsh בכמה שנים). והכי חשוב למצוא רופא שמתמחה בגיל מבוגר ורזרבה שחלתית נמוכה, התותחים שאני מכירה הם משיח, אשכנזי, זיידמן ובר חווה שהוא האופטימי הניצחי. אני יודעת שיש המלצות גם על לאופר ובידר, אני אישית בת 27 ומטופלת אצל אשכנזי, רק עכשיו התחלתי... אז רוצי על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שהרופאים יענו לך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/01/2014

מספר הביציות נקבע עם הלידה ואינו מתחדש,ישנו דלדול מתמיד במספר הביציות עם השנים ,שמעבר לגיל 35 הוא משמעותי ביותר,ואם השנים הולכים ונעלמים הזקיקים הראשונים המצויים עם הלידה עד למצב של בלות שחלתית.
    את מספר הביציות שאנו שואבים בחודש הטיפול אנו מגייסים מאותו מאגר חודשי שממילא מתכלה ,גם אם לא היינו מבצעים שאיבה.
    באשר לתגובה הנוספת שהועלתה ,לא הייתי יכול לנסח את זה טוב יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו