החוק החדש לטוב ולרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החוק החדש לטוב ולרע
    טליה
    23/01/2014

נראה שעכשיו עם החוק החדש הנשים ישקלו טוב טוב איך לבזבז את 8 ההפריות שמגיעות להן וגם הרופאים יעשו קצת שינויים וישתמשו בכל האמצעים האפשריים לעזור.. אך במצב כזה לדעתי צריכים להכניס ללא עלויות נוספות את כל הטכנולוגיות החדשות על מנת לזרז הצלחות כמו שיטות ההגדה פי 6000, אמבריוסקופ לבחינת העוברים הטובים ביותר ועוד שיטות מצליחות שמאוד עוזרות להצליח.. פרוטוקולים מושלמים של רופאים מקצוענים.. לא חסר.. בסוף זה יהיה לטובת כולם.. כנראה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החוק החדש לטוב ולרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מסכימה איתך

שיר
    23/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסכימה איתך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/01/2014

אני בהחלט מסכים ,הנשים יהיו זהירות יותר בבחירת הרופא והיחידה הייעודית לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החוק החדש לטוב ולרע - תגובה

פרופ` דוד בידר
    23/01/2014

לא מסכים.
    הרופא תמיד עושה את הכי טוב שיכול, כך אני נוהג בכל אופן.
    ההגדה ל 6000 אני לא יודע מה זה והאמבריוסקופ עדיין תחת למידה.
    אוי ואבוי עם עד עכשיו לא עשינו את המיטב שיכולנו....ורק בגלל ההנחיות נעבור לטיפול טוב יותר, אז אין דבר כזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו