לידה מוקדמת - חזרה לטיפולים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לידה מוקדמת - חזרה לטיפולים
    אורנה
    28/01/2014

שלום רב
    אני ילדתי תאומים ב- 5.11 בשבוע 23 לצערי הם מתו , סיבה ללידה מוקדמת זה החידק ליסטריה שגרם לי בלגן בגוף. אחרי לידה היתי שבועיים עם אנטיביוטיקה . שאלה שלי מתי אפשר לחזור לטיפולים ? האם צריך לעשות בדיקות נוספות ? חידק היה רק בכל מהשיצא מימני , לא היה בדם. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה מוקדמת - חזרה לטיפולים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/01/2014

לפני חזרה לטיפולים עלייך לברר שאת לא נשאית של החיידק Listeria monocytogenes שחולל את ההפלה ןבצעי בדיקת דם ובדיקת צואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מזהים חיידק זה...

לולה 26
    31/01/2014

שלום
    הלחצתם אותי אני בהריון תאומים שבוע 21+5...
    איך ניתן לזהות את החיידק הזה?! דרך בדיקת דם?! והאם יש עוד מחלות וחיידקים שיש סיכויי להידבק בהם בזמן ההריון ומשפיעות על העוברים?! אני אשמח אם תרשמו לי אותם פה כדי לעשות בדיקת דם ולגלות אם יש הדבקה או לא.. עזרה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מזהים חיידק זה... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/02/2014

מאחר ואין כל בעיה מבחינה קלינית אין מקום להכנס לחרדה מיותרת ,והמשיכי במעקב הרגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו