הצלחות בהזרעה-כשהבעייה בזרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הצלחות בהזרעה-כשהבעייה בזרע
    לירז
    28/01/2014

היי בנות,
    אשמח לדעת אם יש בנות שהצליחו להיקלט ע"י הזרעה כשהבעיה הייתה בזרע.
    אחרי כמה הזרעות נקלטתן ובאיזה גיל אתן? אני עשיתי הזרעה אחת שלא נראה לי הצליחה (ממתינה לתוצאות..) ומפחדת שאצטרך הפרייה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצלחות בהזרעה-כשהבעייה בזרע - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/01/2014

סיכויי ההצלחה קרובים ל-20% לכל מחזור טיפולי,ובמסגרת השיקולים למעבר לטיפול הפריה,מלבד הגיל ,בהחלט ניתנת חשיבות לביצוע מספר טיפולי הזרעה בתהליך של השריית ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ אשכנזי- אצלי הכל בסדר

לירז
    30/01/2014

בת 31 ללא ילדים. לבעלי זרע עם ריכוז 1.8 מיליון ושאר המדדים תקינים פרט למורפולוגיה 2%. בעלי ביצע את הבדיקה פעם אחת בלבד . שנה מנסים להיקלט והרופא המליץ על השבחה והזרעה עם גונאל במינון 50. עברתי הזרעה ראשונה אך במנת זרע שהשביחו הריכוז היה נמוך מהבדיקת זרע והיה 1.5 מיליון. לכן יש לי הרגשה שזה לא הצליח. כמה נסיונות הזרעה לנסות עוד אם בכלל ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ אשכנזי- אצלי הכל בסדר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/01/2014

במצב העניינים שאת מציינת מדובר בשני מדדים חשובים ביותר אשר הינם פגועים,-ריכוז הזרע ,והמורפולוגיה-במצב עניינים כזה יש לשקול פניינ ישירה לטיפול בהפריה חוץ גופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה פרופ יקר:

דנה
    31/01/2014

1.ייתכן שבהשבחה הבאה לקראת ההזרעה הבאה הזרע יחזור לריכוז 1.8? איך זה משתנה בכזה קיצון?
    2.האם 1.8 כבר מצטייר טוב יותר או שבכל זאת היית שוקל לפנות להפרייה?
    3.כדאי לבצע בדיקת זרע נוספת או לחכות להשבחה הבאה?
    אשמח אם תענה במסודר על כל שאלותיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה פרופ יקר: - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/02/2014

במצב הזרע המדובר הייתי שוקל לעבור לטיפול הפריה חוץ גופית ועד לאישורים הייתי מנסה עדיין טיפול קונוונציונלי בהזרעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו