חיידקים בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חיידקים בהריון
    לולה 26
    31/01/2014

שלום
    אני בהריון תאומים שבוע 21+5.. רציתי לשאול בקשר להשפעת חיידקים ווירוסים על הריון.. אתמול קראתי על חיידק הליסטיריה.. שהוא נמצא בבשרים נאים והבעיה שבתקופה האחרונה אכלתי נקניקים ופסטרמה ומאוד מפחדת מה לעשות יש בדיקת דם שמזהה חיידק זה?! וגם ראיתי שיש עוד חיידקים כמו סלמונה וטקסופלזמה ואי קולי .. ניתן לעשות בדיקת דם לזהות אותם אני בלחץ.. יש לי בן ובת במצב מצויין וצוואר רחם 46 מ"מ .. ללא צירים ודימום .. ואמרו לי שכמות המיים לשני העוברים גם מצויינת.. אני מפחדת מלידה מוקדמת ונזק לעוברים או חס וחלילה ללידת עובר מת .. מה לעשות תדריכו אותי זה הריון יקר מאוד שבא ב ivf- icsi מהפעם הראשונה נקלטתי ואני בת 26 ורוב הזמן אני במנוחה עובדת מורה בבית ספר יומיים בשבוע ושאר הימיםהאני לא עובדת ולא מתאמצת שומרת.. מה הסיכויי שלי ללידה מוקדמת ?! ומה לעשות לגבי החיידקים
    ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידקים בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידקים בהריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/02/2014

מאחר ובשלב זה לא נצפים כלל תסמינים קליניים (חום ,הקאות שלשולים,הרגשה כללית רעה,כאבי בטן)איני רואה סיבה לדאגה ,בכל מקרה יש להקפיד עת תזונה ראויה ולהיות זהירים מאכילת כל מיני סוגי מזון,ובמיוחד בדוכני מכירה שונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו