מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר אוניםאנונימית03/02/2014
שלום לכל רופאים המדהימים שנמצאים פה ועושים פשוט עבודת קודש!! תודה רבה !! אני בת 26 נשואה ילד בן 6 וחמי מנישואים קודמים , כרגע נשואה בפעם השנייה כבר שנתיים מנסה להיכנס להריון בטחפולי ivf עקב זרע נמוך. אני סובלת מהפלות חוזרות (4 במספר) שתמיד התחילו עם פרוגסטרון נמוך. בטיפול האחרון השתמשנו באמבריסקופ עשינו את כל בדיקות הקרישה וגם קריוטיפ אני ובעלי ויצא תקין. ששאלתי את הרופא מה הלאה מה עוד ניתן לעשות כדי לשמר את ההריון וכדי שיפסיקו ליפול כי להיכנס אני נכנסת הבעיה שזה נופל... לדבריו זה עיניין של חוסר מזל וננסה עד ש... אני לא מבינה מזה אומר עד ש...?? איפה הרגשות איפה כל הסבל שאנו הבנות עוברות??!! הוא הציע שבעלי יבצע בדיקה שנקראת חסרי y מה הבדיקה הזאת אומרת ובמה היא תשנה את פניי התמונה?? אודה לעזרתכם ולחוות דעתכם אני מרגישה מיואשת ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אונים - תגובה
פרופ` דוד בידר03/02/2014האם עברתם ברור?
יש תשובה של בדיקות גנטיות?
האמבריוסקופ זה לא שיטה למנוע הפלות חוזרות.
צריך להגיע למסקנה למה יש הפלות חוזרות.
אם בכל זאת הברור שאנחנו יודעים לעשות עד כה לא העלה סיבה אז יש אפשרות טיפולית על ידי קלקסן או גאמאגלובולינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוסר אונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/02/2014חסרים בכרומוזום Y -חוסרים בחומר הגנטי על כרומוזום Y (הכרומוזום הזכרי) עלולים לגרום למיעוט זרע, עד חוסר מוחלט של תאי זרע בנוזל הזרע. ניתן לאבחן מצבים אלו בבדיקות גנטיות (ע"י PCR ), ואולם אין כל טיפול רפואי היכול לתקן מצבים אלו, ראו מאמר העוסק בנושא. . למעשה, המידע העיקרי מאבחנה כזו הוא שילוד זכר, אם ייולד, יסבול, קרוב לוודאי, מאותו מצב גנטי שיש לאביו.יחד עם זאת אין מניעה להכנס להריון במצבים אלו בהם נמצא הזרע ,וכניסה להריון אינה כרוכה בשיעור הפלות גבוה יותר.
מצד שני ראוי לציין שבמצבים בהם ישנו שיעור גבוה של שברים ב-DNA של הזרע ישנו שיעור גבוה יותר של הפלות-כדאי לבצע בדיקת הלוספרם המאבחנת את שיעור השברים ב-DNA ,ובמידה ושיעור זה גבוה ניתן למיין זרע לקראת ההפריה ב-ICSI בשיטת ה-IMSI העשויה לשפר את האיכות המורפולוגית והגנטית של העוברים ,שיעור ההריונות,ולהקטין במידה מהותית את שיעור ההפלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה הזריזה
אנונימית03/02/2014כן עברנו את כל הבירורים להפלות חוזרות והכל יצא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר אונים - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/02/2014במקרים כמו שלך ניתן לעשות שאיבת זרע מהאשך, יש הכותבים על תוצאות טובות וכמו כן לשלב בטיפול קלקסן או גאמהגלובולינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת הרופא
אנונימית08/02/2014בוקר טוב, שוחחתי עם הרופא שלי לגביי ההצעות שלכם להמשך הטיפול.. הוא טוען כי קלקסן זה רק למי שסובלת מקרישיות יתר וזה לא המקרה שלי והשאיבה מהאשך לא מקובלת אלא רק אם הזרע של בעלי היה מזוהם או לא היה בצורה מספקת... חשוב לציין שוב כי כל הבדיקות להפלות חוזרות יצאו תקינות. אודה לחוות דעתכם שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובת הרופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2014תשובתי מספקת לך זוית טיפולית ואבחנתית נוספת העשויה להניב פירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת הרופא - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2014אני מציע לך לפנות ליעוץ פיריון הגבר בתל השומר לשמוע יעוץ נוסף לגבי עניין הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובת הרופא - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2014דרך אגב ההוצאה מהאשך מאוד מקובלת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)