IVF עם אמבריוסקופ להפלות חוזרות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF עם אמבריוסקופ להפלות חוזרות
    סיגלית
    03/02/2014

רופאים מכובדים,
    אני בעלת שחלות פוליצסטיות, בריאה בד"כ, בת 27, BMI 24, בעלי, בן 32, ללא ילדים. בשנה וחצי האחרונות עברתי 5 הפלות חוזרות כולן בין השבועות 5-7 והריון כימי אחד. לאחר בירור מקיף (בדיקת זרע, קריוטיפ, קרישיות, נוגדנים, קרוס מאצ', היסטרוסקופיה, פרופיל הורמונלי, סכרת, בלוטת התריס), לא נמצאה הסיבה להפלות.
    ניסיתי מס' תרופות בהריונות (פרגניל, דופסטון, פרדניזון) אפילו טיפול ב IVIG בהריון האחרון שלא צלח.
    חייבת לומר, שלא ניסיתי קלקסן ואספירין באף אחד מן ההריונות מכיוון שאין בעיית קרישיות.
    האם לדעתכם IVF בשילוב הטכנולוגיה החדשנית של האמבריוסקופ יכול לעזור במצב שלי?
    אנחנו שוקלים המשך טיפול בשלב הזה.
    הכוונתכם מאוד תעזור.
    תודה מראש,
    סיגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IVF עם אמבריוסקופ להפלות חוזרות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/02/2014

אולי לפני בחירת העוברים להחזרה באמצעות האמבריוסקופ כדאי לבצע בחירת זרע בשיטת ה-IMSI לצורך ההפריה וקבלת עוברים איכותיים יותר -דבר העשוי להפחית גם את שיעור ההפלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF עם אמבריוסקופ להפלות חוזרות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/02/2014

האמבריוסקופ הוא לא כלי שבעזרתו תמנע ההפלה עקב בחירת העובר.
    הייתי מנסה קלקסן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופאים יקרים, תודה. 2 שאלות נוספות

סיגלית
    04/02/2014

לצערי אני למדה שאין משהו שיכול למנוע.
    1.ייתכן ויש בעיה בהפריה עצמה, שהדרך לעקוף את זה הוא דרך ביצוע IVF?
    2.במידה ואקח קלקסן ממתי הנכם סבורים שעליי להתחיל? מביוץ או מגילוי ההיריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופאים יקרים, תודה. 2 שאלות נוספות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/02/2014

במידה ומדובר בקרישיות יתר המצדיקה לקיחת קליקסן -ההמלצה היא לקיחה מתחילת הטיפול והסקה קצרה ביום לפני השאיבה ,יש הנוהגים לתת קליקסן במצבים אלו גם באופן אמפירי ,במצב זה יתכן חכדאי להתחיל לקחת לאחר השאיבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו