שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ב
    03/02/2014

אני בגיל 39 אם אני עושה הקפאת ביציות ומבקשת ביציות מופרות וחלק לא מופרות. אם לאחר מס' חודשים אני מעוניינת דרך קופת חולים לעשות טיפול הפרית מבחנה להבאת ילד האם קופת החולים תחייב אותי להשתמש בעוברים שהקפאתי במסגרת הטיפול הפרטי שעשיתי באסותא ולא יאשרו לי למעשה טיפול הפריה חוץ גופית אלא רק לאחר שאשתמש בכל העוברים המוקפאים? האם קופת החולים בכלל אמורה לדעת שהקפאתי בטיפול פרטי ביציות מופרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/02/2014

כדי לאשר לך טיפול נוסף הרופא אמור למלא דוח על התוצאות של הטיפול הקודם ותוצאותיו-ומכאן המידע המגיע לקופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ אשכנזי

ב
    06/02/2014

אם אני עושה את הקפאת הביציות באופן פרטי ומקפיאים לי במסגרת הטיפול ביציות מופרות. השאלה היא אם הקופה יכולה לחייב אותי להשתמש בביציות המופרות שהקפאתי בטיפול פרטי ועד שלא אשתמש בהם לא תאשר לי טיפול.

והאם בכלל הקופה מקבלת דיווח מהטיפול הפרטי שלי ככל שאני לא מדווחת. כלומר הרי זה נעשה במסגרת שימור אז כביכול זה לא נחשב כטיפול קודם.

אודה לך אם תסביר לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/02/2014

הרופא אמור לדווח על ההיסטוריה הרפואית שלך,ובכל מקרה טיפול על חשבון הקופה צריך למצוא אותך מתאימה לטיפול הפריה,ואז לאשר לך טיפול ללא קשר לטיפול השימור שעשית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו