תיזמון גרוע :( :( :( - HELP

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תיזמון גרוע :( :( :( - HELP
    חסוי
    04/04/2008

לפי חישוב שלי, על סמך שני המחזורים האחרונים בהם נטלתי אקיקלומין, ככל הנראה מועדי ההזרעה אמורים ליפול על שבת-ראשון של פסח, בהם בנק הזרע סגור.
    שאלתי - האם בכל זאת שווה לנסות וליטול החודש אקיקלומין, ואולי תהיה סטיה של יום-יומיים לפה או לשם, ואולי נצליח לבצע הזרעה אחת ביום שישי שלפני החג או ביום שני שאחרי החג......
    או לדלג החודש על האקיקלומין ולהמר על ביוץ טבעי שאולי יפול בתאריך אחר טוב (ואולי לא יגיע בכלל!) לציין כי אין לי מחזור סדיר, מה שגורם לי לחשוש שאם אוותר על האקיקלומין החודש זה ידחה את ההזרעה הבאה ואת כל התהליך בהמון זמן......כי עד שאקבל מחזור טבעי......... מה עושים?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיזמון גרוע :( :( :( - HELP

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    05/04/2008

לוקחים את הסיכון. ממשיכים עם איקקלומין.
    המחיר - לא בשמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לדחות את מועד הביוץ?

חסוי
    05/04/2008

קראתי באיזה מקום שבעת הצורך ניתן לדחות את מועד הביוץ ע"י תוספת של אסטרופם או פרוגינובה????
    מה זה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    07/04/2008

ניתן לביצוע לפני תחילת הטיפול עם איקקלומין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו