הדבקויות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הדבקויות
    שרון
    08/02/2014

ביום חמישי עברתי הסטוקרפיה ניתוחית פתח אחד של החצוצרה היו מעט הדבקויות ובשני הפתח היה סגור בהדבקויות (ככל הנראה עקב גרידה שעברתי לפני כחצי שנה). בהסטוקרפיה הסירו את ההדבקויות בשני הצדדים.

האם ההדבקויות יכולות לחזור לבד עוד לפני שאצליח להכנס להרחון או שהן עשויות לחזור רק אחרי לידה? האם ההדבקויות יכולות להיווצר גם אחרי פעולה כמו הסטרוקרפיה כמו שהן נוצרו לי אחרי הגרידה?

ושאלה נוספת - אני עכשיו יומיים אחרי הפעולה והתאמצתי מאוד מאוד בשירותים - האם זה מסוכן או יכולליצור איזה לחץ על הרחם או החצוצרות אחרי שעברתי פעולה כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקויות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקויות - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    08/02/2014

חשוב ךדעת מה היתה חומרת ההידבקויות. הידבקויות זה צלקת ברירית שנוצרת עפ"ר אחרי לידה או הפלה, בפרט כאשר נשארת שארית שליה. הטיפול הוא היסטרוסקופיה. ההידבקויות עלולות לחזור גם אחרי שבוצע ניתוח וכדאי לעקוב אחרי עובי הרירית ואיכותה.
    באשר ללחץ בשרותים, אין הוא מזיק בענין ההידבקויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר' אבל עדיין לא הבנתי - אנא ה

שרון
    08/02/2014

הסבר...
    ההידבקויות היו בצד אחד עדינות ובצד השני כיסו את פתח החצוצרה למיטב ידיעתי . הרירית לא טובה ולכן קיבלתי הורמון פרוגילוטון שהבנתי שאמור לעזור. אני לחוצה מאוד שההדבקויות לא יחזרו ושהרירית תהיה בסדר. אני רוצה לציין כי יש לי 2 ילדים ובשלושת ההריונות לא הייתה לי כל בעיה להיכנס להריון, הבעיות החלו אחרי הגרידה שעברתי לפני חצי שנה.
    ושאלה נוספת בבקשה - האם מכה בבטן יומיים אחרי הפעולה יכולה לגרום לנזק כלשהו? בני בן ה 9 השתולל וקפץ ונפל לי על הבטן התחתונה ואני דואגת
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו