שבוע טוב ד'ר אשכנזי ופרופסור משיח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שבוע טוב ד'ר אשכנזי ופרופסור משיח
    שירה
    09/02/2014

שלום,
    אני אחרי גרידה, הרירית דקה מאוד מגיעה ל 4.5 ,קראתי בפורום שאתם ממליצים לקחת אספירין וויטמין E ,אני אוכלת גם סלק, שאלתי היא באיזה מינונים לקחת את הויטמין E ?, בבית טבע מוכרים אותו רק במינון של 200 יחב"ל, ואספירין במינון של 75 ,
    האם לקחת את שני הכדורים יחד? כמובן אחרי אוכל, טופלתי בעבר בפרוגינובה ואסטופם לנרתיק וזה לא עזר, האם יש עוד משהו שוכל לשקם את הרירית????
    ממש מיואשת צריכים להחזיר לי עוברים, היות והרירית דקה ומגיעה ל4.5 אין טעם להחזיר.
    תודה ויום טוב שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמובן שהשאלה מופנית גם לרופאים האחר

שירה
    09/02/2014

פשוט הם התייחסו לעניין הספציפי הזה , אז רציתי לדעת את תשובתם, תודה לכל הפרופסורים והרופאים על עבודתכם הנאמנה בזמנכם הפנוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן שהשאלה מופנית גם לרופאים האחר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/02/2014

לקיחת אספירין במינון של 75 מ"ג מספקת ,ויטמין E במינון של 200 מ"ג פעמיים ביום,ניתן להוסיף גם ויאגרה בדרך וגינלית ,וזאת בנוסף לתכשירי האסטרוגן לעיבוי רירית הרחם.יתכן שביצוע פיפל במחזור לפני הטיפול הייעודי עשויה לתרום לשיפור התוצאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו