US בשבוע ה5+3 שק הריון ריק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• US בשבוע ה5+3 שק הריון ריק
    דנה
    11/02/2014

היי ד"ר,
    אני בשבוע 5+3 (אולי יום אחד פחות) הבטא אתמול הייתה 9600. היום עשו לי US והיה שק הריון ריק ללא קוטב עוברי והיה גם שק חלמון.
    גודל השק היה כ1 סנטימטר.
    אני אחרי כמה הפלות ומאד חוששת.- ערב גרידה שעברתי רירית הרחם שלי הייתה מאד דקה וטופלתי בפרוגילוטון ובהריון הזה הצלחתי להשיג רירית של 7.1.
    מצד אחד הבטא עלתה ממש יפה ומצד שני אין אפילו קוטב עוברי.
    האם זה נורמאלי? האם גודל שק ההריון בסדר? יש לי כבר דה ז'ה וו....
    האם בגלל שהרירית דקה יותר זה מוריד מסיכויי ההריון? ( עברתי את כל הברורים של ההפלות והכל תקין)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    US בשבוע ה5+3 שק הריון ריק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה לעזור

לולה 26
    11/02/2014

אני כשהייתי בשבוע שלך גם רגו שקי הריון ללא עובר עם חלמון.. ואחרי כמה ימים בשבוע 6+1 ראו שני עוברים יפים עם דופק ועכשיו אני בשבוע 23 והכל טוב ומקווה שהכל ימשיך טוב..
    תירגעי ומקווה שבעוד כמה ימים את תראי את העובר שלך ויהיה במצב תקין בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• US בשבוע ה5+3 שק הריון ריק - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/02/2014

לא הייתי מספיד את סיכויי ההריון,הקוטב העוברי עשוי להופיע תוך יום יומיים ודופק בטווח של 5-6 ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו