מפחדת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מפחדת
    דנה
    12/02/2014

בספטמבר 2013 במסגרת פרוטוקול ארוך קיבלתי זריקה חד פעמית של דקפפטיל אם אני לא טועה בכמות של 1.84. הטיפול הזה לא צלח ומנובמבר 2013 יש לי שיבושים בווסת, הפסיקו לי טיפול לפני השאיבה בעקבות צניחת ע6בי הרירית וה- e2. קיבלתי ווסת ובבדיקת אולטרסאונד ראו 2 ציסטות גדולות, בעקבות כל זה רוצים להתחיל איתי פרוטוקול ארוך לאחר 3 שבועות גלולות ואז דקפפטיל 0.1. אני מאוד מפחדת שלחזור לסיוט הזה שנקרא דקפפטיל והשאלה שלי אם הטיפול הזה לא יצליח האם יש סיכוי שעוד פעם הגוף שלי ישתבש בעקבות הדקפפטיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/02/2014

הערך המוסף של טיפול ארוך עם דקפפטיל הינו כה רב וזאת למרות השיבושים במחזור שעללים להופיע אם לא נכנסים להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחדת

דנה
    12/02/2014

לפי התשובה שלך האם אני מבינה נכון שגם עם טיפול בדקפפטיל 0.1 יומיומי עדיין אם הטיפול נכשל יכול להיות לי אותם שיבושים לאורך חודשים כמו עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה... אשמח אם תענו לי

ענת
    16/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה... אשמח אם תענו לי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/02/2014

ההפעה המצטברת של דקפפטיל יומי פחותה בהרבה מזו של דקפפיל החד פעמי,ולכן צפויים פחות הפרעות במחזור במידה ולא תהרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו