נסיונות ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נסיונות ivf
    גיגי
    12/02/2014

אני מנסה זמן מה להכנס להריון כאם יחידנית, גיל 37 , הזרעות שהניבו הריון בנסיון השלישי שהסתיים בהפסקת הריון בשבוע 9, ומאז שתי הפריות והחזרת מוקפאים סה״כ 6 נסיונות נוספים שהניבו מספר הריונות כימיים שלא החזיקו מעבר לכמה ימים. הרירית שלי בהחזרה היא בסביבות ה 10 מ״מ, החזרה על בסיס טבעי תמיכה בפרוג׳סטרון.
    התכנון לשלב הבא זה עוד מחזור של מוקפאים עם תמיכת אובטרל ואם לא ייקלט אז בדיקת פיפל ופרוטוקול ארוך .
    השאלות שלי הן:
    אם הכל תקין, פרופיל הורמונלי תקין, אין בעית קרשיות או אנטיבודיס (ממתינה לבדיקת קריטיפ ״שתקוע״ בשביתת הדסה)
    האם יש משהו שניתן לעשות או להוסיף לטיפול בכדי להגדיל את הסיכויים. האם יש עוד בדיקות שניתן לערוך?
    האם פרוטוקול ארוך מניב ביציות יותר איכותיות? בכל שאיבה יש לי מספר סביר של ביציות ששורדות הקפאה.(עד כה הדיכוי היה בעזרת לטרוזול בשל נשאות ברכה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיונות ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיונות ivf - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/02/2014

הדבר היחיד שיכול להיות קשור להפלות ושיעור קליטה נמוך הינו מצב בו קיים שיעור שברים גבוה בזרע של בעלך (בדיקת הלוספרם) ואז ישנו מקום לטיפול בבעיה ומיון זרע בשיטת ה-IMSI לצורך ההפריה על מנת להבטיח איכות עוברים משופרת ,שיעור הרינונות גבוה יותר,ושיעור הפלות מפחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו