מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשתמירי12/02/2014
שלום
מנסה להרות כבר כשנה מטופלת בפיוריגון ואוביטרל
קבוע 8ימים מהאוביטרל מתחיל דימום
קל בניגוב והפרשות חומות עד לקבלת
הוסת
השתמשתי בקרינון וזה לא עוזר
חוזר על עצמו
מיואשת אף אחד לא דואג לראות מה באמת הבעיה
פשוט ממשיכים מטיפול לטיפול. אולי הבעיה ברירית
למרות שהיא תמיד יפה בהזרעה כ8.5-9
האם יתכן שעקב תיזמון מוקדם של אוביטרל זה קורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מטופלת במקרה באיכילוב?
גלית12/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
רונית12/02/2014כשלי היו הכתמות הציעו לי קרינון והן נעלמו כיוון שזה היה קשור לאי ספיגה של הגופיף הצהוב, אך אם עם קרינון עדיין יש הכתמות צריך לוודא שזה עקב אנדומטריוזיס/פוליפים ודברים דומים שכנראה עשויים להשפיע, אולי יציעו לך בדיקה שמזהה את זה. בדרך כלל זה עלול לגרום להריונות כימיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
מירי12/02/2014מה שקורה לי עם קרינון
שהשאריות שיוצאות הם בצבע ורדרד
חלש מאוד שבקושי רואים אותו
אין ממש הפרשה האם זה יכול להיות
אחת מתופעות לוואי של הקרינון?
כי ההפרשה הדמית החזקה שהייתה
לא מגיעה כאשר אני משתמשת בקרינון.
ולא אני לא מטופלת באיכילוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב
רונית12/02/2014כשהשתמשתי בקרינון נעלמו ההכתמות הרציניות יותר ויום או יומיים לפני הווסת החזקה היו בשאריות של הקרינון צבע חלש מאוד מאוד של ורוד. וודאי גם שאין איזו אנדומטריומה בשחלה או משהו דומה.. בגדול הקרינון זה פרוגסטרון ששומר על הרירית שלא תתפרק לפני זמנה ומחזק אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית תודה ועוד דבר
מירי12/02/2014תודה רבה לך
תגידי יש אפשרות לראות ציסטה באולטרסאונד
או איך לבדוק את זה?
כי אין לי מושג איך מאבחנים
על מה שאת מדברת כי הרופא שלי לא מדבר איתי על זה בכלל
רק ממשיך טיפול אחרי טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רונית13/02/2014כדאי לקבל חוות דעת שניה מרופא נוסף, איזו קופה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי צ'יסטות
רונית13/02/2014לגבי צ'יסטות כמובן שרואים אותם באולטרסאונד. אבל לפעמים יש דברים אחרים שלא רואים לכן כדאי להתייעץ עם עוד רופא. כשיש הכתמות צריך לקבל תמיכות הורמונליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיואשת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2014יש לבצע צילום רחם והיסטרוסקופיה על מנת לקבל מידע על הרחם רירית הרחם ,והחצוצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)