מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משקל תאומיםלולה 2613/02/2014
שלום אני בהריון תאומים.. שבוע 23+4
1.לפני יומיים הייתי בסקירה מוקדמת והכל תקין.. אבל מה שמדאיג אותי זה המשקל של העוברים.. הבן שוקל 696 גרם.. והבת שוקלת 577 גרם.. האם זה מסוכן?! מה עושים במקרה כזה?!
2..ויש לי עוד שאלה היום התעוררתי עם הפרשות שקופות וחלק מהם לבנות " סליחה על התיאור".. כאילו הגעתי לאורגזמה.. האם זה נורמלי?! או שצריך ללכת להיבדק?!
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
לולה 2613/02/2014סליחה סקירה מאוחרת ולא מוקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/02/2014יש להמשיך במעקב כדי לראות שפער הגדילה לא יגדל,כי כבר עתה הפער הוא בן 20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. עוד שאלה
לולה 2613/02/2014מה עושים אם הפער גדל?! האם יש דרך או טיפול שיכול לעזור לפער שלא יגדל??.. האם המצב מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה.. עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/02/2014הדיון בסוגיה הזו בשלב זה מיותר מאחר ומיגוון האפשרויות הוא רב ונתון למערכת שיקולים המבוססים על נתונים רבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פורום פוריות- לא פורום הריון.
אני14/02/2014קצת רגישות!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההריון שלי הוא מ ivf
לולה 2614/02/2014אני יודעת טוב שזה פורום פוריות.. וההריון שלי הוא מ ivf icsi.. ואני כבר משמונה חודשים נמצאת בפורום זה.. מרגע שהתחלתי טיפולי ה ivf ואני כותבת פה .. ו.. לא התכוונתי לפגוע באף אחד.. אין צורך שתתרגשי מאמי.. צריך על האדם שיהיה עם תקווה וישמח לשמחת האחרים.. ובסופו של דבר דבר אני שאלתי את הרופאים היקרים פה וכל הזמן אני שואלת והם עונים בשמחה.. לא שאלתי אותך ונראה לי שהשאלה שלי לא מפריעה לאף אחד ... אם זה לא מתאים לך אז אי צורך שתקראי מה אני כותבת.. אל תהיה אנוכית ותחשבי רק על עצמך.. אני כל הזמן קוראת מה שבנות כותבות ולפעמים מנסה להרגיע אותן על מקרים מדאיגים שעברתי אותם.. ב ובסוף אני מאחלת בהצלחה לכולן.. ואל תכניסי את האף שלך בדברים של האחרים.. אם לא עוזרים ולא מתחשבים עדיף שנשתוק.. באמת הופתעתי מהתגובה שלך..
בהצלחה לכל הבנות ומחזיקה לכן אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת לחלוטין!! מזל טוב ובשעה טובה
חסוי14/02/2014שתהיה לך לידה קלה וידיים מלאות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה שיהיה לך מכל הלב!!
לילך14/02/2014כל אחת פה שמצליחה זו שמחה אמיתית.. שיהיה לך הריון קל ובריא ומוצלח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, חוזרת בי! סליחה... שיהיה
אני14/02/2014לכולנו בהצלחה!
בהצלחה בלידה בע"ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר רגישות? היא כולה שאלה משהו
חסוי14/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)