פרוגילוטון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגילוטון
    מודאגת
    16/02/2014

באוגוסט עברתי גרידה עקב דופק עובר שפסק בשבוע 9 מאז אני מנסה להרות, הרופא שלח אותי להסטרוסקופיה ולפני שבוע וחצי עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית , היו מעט הידבקויות, הרפא אמר לי להתחיל פרוגילוטון כבר מים ההסטרוסקופיה הניתוחית( שהייתה שבועיים אחרי המחזור - ביום ה 14 למחזור) , נאמר לי גם שהרירית שלי לא טובה.
    מאז אני לוקחת את הכדורים ושומרת החודש לא להיקלט להריון כי הבנתי שאסור. במידה ואחרי המחזור שיגיע לא אקלט עדיין להריון האם אצטרך להמשיך עם הפרוגילוטון או שמא זה כדור שנוטלים חודש והוא מסדר את הרירית? האם הכדור גם מונע הידבקויות מחדש אחרי הסטרוסקופיה ניתוחית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגילוטון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוסיף כי...

מודאגת
    16/02/2014

יש לי ביוץ מסודר כל חודש הבעיה הייתה ברירית הלא טובה וככל הנראה גם כי היו מעט הדבקויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגילוטון - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    16/02/2014

הפרוגילוטון הוא כדור שב-11 ימים ראשונים מכיל רד אסטרוגן וב-10 הימים הבאים-אסטרוגן ופרוגסטרון.
    במקרה שלך, תפקידו לבנות את הרירית אחרי ניתוח ההיסטרוסקופיה, יש לעשות בקורת אולטראסאונד לבחון אם הרירית אמנם שוקמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם הרירית תיראה טוב לא אצטרך להמשי

שירלי
    18/02/2014

להמשיך עם הכדורים? זה לא אומר שכשאפסיק ליטול אותם הרירית תחזור למצב הלא טוב שלה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו