הפשרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפשרת עוברים
    שרון
    16/02/2014

שלום רב, ברצוני לדעת מהו הזמן האופטימלי עבורי לבצע הפשרת של עוברים: נוטלת 3 אסטרופם ביום מיום 3 לוסת, מזה 9 ימים. רירית בעובי 8.5 תלת שכבתית.
    ביחידה ממליצים לבצע החזרה רק בעוד שבוע, האם זה לא מאוחר מדי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפשרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפשרת עוברים - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    16/02/2014

ניראה לי שהזמן האופטימלי להחזרת העוברים המוקפאים הוא עכשו. בהנחה שהעוברים הוקפאו ביום 3 לאחר השאיבה, יש להתחיל בתמיכת פרוגסטרון. במקרים של הכנה מלאכותית (כמו שאצלך) אני ממליץ על מינון גבוה של פרוגסטרון גם בכדורים וגינלים וגם בזריקות (גסטון).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העוברים בני יומיים

לילי
    16/02/2014

היחידה קבעה בהתחלה החזרה ליום רביעי, התחרטו ושינו לשבוע הבא. הנני חוששת שממניעים שלא קשורים לתהליך עצמו.לדבריהם אני נוטלת מעט זמן אסטרופם. במידה וההחזרה בכל זאת תתקיים בשבוע הבא הדבר פוגע בסיכויים?
    ומתי מתחילים בנטילת נרות הפרוגסטרון? (ביום ההחזרה או לפניו?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העוברים בני יומיים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/02/2014

אם העוברים הם בני יומיים את נדרשת ל3-4 ימים של נטילת פרוגסטרון במינונים סופרפיסיולוגים כהמלצתו של פרופ' משיח לפני ההחזרה ואחריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קיים חשש לעליית פרוגסטרון?

לילי
    17/02/2014

נוכח דחיית ההחזרה בשבוע (כך קבעה היחידה "על מנת שרירית הרחם תיחשף לאסטרוגן לפחות 13-14 ימים כשם שקורה במחזור טבעי") ומצב הרירית?
    אני שואלת משום שלא מתבצעת ביחידה בדיקת דם במהלך מחזור הפשרה ואני שוקלת האם לבצע בכל זאת..
    לגבי התמיכה- התבקשתי רק יומיים לפני ההחזרה להחדיר אוטרוגסטן 2 כדורים פעמיים ביום. עלי להוסיף עוד יום אם כך?

תודה רבה לכם על המענה היקר והמהיר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קיים חשש לעליית פרוגסטרון? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/02/2014

אכן כל ההנחות שלך נכונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו