רירית דקה וצילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה וצילום רחם
    שני
    17/02/2014

שלום רב,
    יש לי רירית רחם דקה כבר למעלה משנה לא עולה על 6.7 . היסטרוסקופיה תקינה ועכשיו שלחו אותי גם לצילום רחם.

במחזור טיפול הראשון הרירית הגיעה לעובי 7.7 ומאז לא שיחזרה את עצמה. שאלתי היא האם העובדה שהרירית לא מתעבה כפי שהתעבתה במחזור טיפול הראשון מעידה על בעיה כלשהי או לא בהכרח?

אני שואלת זאת לאור העבר הרפואי שלי :

בת 33 היו לי הריונות טבעיים ויש לי ילד. אחר כך עברתי 3 גרידות : גרידא אחת בשבוע 8 ושתיים נוספות בשבוע 14 (איקס שביר).
    אחרי הגרידא השניה הבטא לא ירדה ולא קיבלתי ווסת מעל לחצי שנה. אחר כך הסתדר מעצמו ונכנסתי שוב להריון וגרידא נוספת בשבוע 14(איקס שביר).

לאחר הגרידא השלישית התחלתי טיפולי פוריות וביצעתי ניתוח להסרת הדבקויות שלאחריה הסטרוסקופיה תקינה.

למרות ממצאי ההסטרוסקופיה הרירית כאמור עדיין לא מתעבה כפי שהתעבתה בהתחלה מה יכולה להיות הבעיה/הסיבה האם ייתכן שישנן הדבקויות דקות מאוד או סיבוך אחר שלא רואים בהסטרוסקופיה רגילה?
    איזה עוד בדיקות ניתן לעשות כדי לוודא שהרירית תקינה?
    אגב אסטרופם, ויאגרה, פיפל- כלום לא עזר!!!

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה וצילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית דקה וצילום רחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/02/2014

קרוב לודאי שאין לך כל בעיה ,בהעדר סיבה אחרת יתכן שהפסקת טיפול למשך מספר חודשים והתבססות על מחזורים טבעיים, עשויה להחזיר את המצב לקדמותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי צילום רחם?

שני
    17/02/2014

יש טעם לעשות כדי לשלול סיבוכים שאולי לא היה ניתן לראותם בהיסטרוסקופיה?
    יש קשר בין עיבוי הרירית לצילום רחם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי צילום רחם? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/02/2014

צילום רחם הונו תמיד בעל ערך מוסף ,כאשר נחשדים גורמים מיכנים ואחרים העלולים לפגוע ברירית הרחם או בחצוצרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן בערך לוקח עד שהגוף

שני
    17/02/2014

מה שאתה כותב מאוד הגיוני .. אני רואה שהגוף עוד לא חזר לעצמו כי הביוץ שלי במחזור טבעי הוא הרבה יותר מ- 14 יום וכנראה שגם הרירית לא חזרה לעצמה - בהתאם.

כמה זמן לוקח בערך עד שהגוף מתנקה מכל ההורמונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו