לפני החזרת בלסטו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני החזרת בלסטו
    אלה
    18/02/2014

בוקר טוב,אני לפני החזרת בלסטו בחו"ל, קיבלתי דקקפטיל זריקה לטווח ארוך,אני אמורה לטוס ביום ראשון,אתמול היו לי כאבי בטן חזקים עם מעט דימומים,מה שלא קרה לי לפני אף טיפול,עשיתי בדיקת דם התוצאות היו: האי 2 1500 והפרוגרסטרון 23.8, הרופא שלי בחו"ל, הפרוגרסטרון לא גבוה?? זה לא אומר שאני צריכה לקבל או שקיבלתי מחזור? לא ישנתי כל הלילה,מחכה לתשובתכם,האם לבטל את הטיסה?? הפקידה שלו אמרה שתדבר איתו ועדיין לא חזרה עם תשובה,אני לוקחת אסטופם ואנדומיטרין, גם הבוקר יש מעט דם,האם נורמלי לפני החזרה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני החזרת בלסטו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני החזרת בלסטו - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/02/2014

לפני החזרת בלסטוציסט הפרוגסטרון צריך להיות נמוך.
    לכן אי אפשר להחזיר את העובר וביחוד שאת עוד צריכה לטוס לחו"ל.
    ההחזרה צריכה להיות בעיתוי נכון ,כלומר לקבוע את יום הביוץ המדוייק ואז צריך להחזיר את הבלסטוציסט לאחר 5 ימים.
    המהלך אצלך לא תקין ואין טעם לנסוע.
    לעתיד את חייבת שיהיה לך מענה מרופא המטפל ותוכנית נכונה ולא להיות תלויה באויר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה פרו בידר

אלה
    18/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו