היום שאיבת הביציות. כמה שאלות:

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היום שאיבת הביציות. כמה שאלות:
    דנה
    18/02/2014

שלום רב,

אני בת 36.5 ועוברת טיפול הורמונלי לצורך שימור פוריות (הקפאת ביציות).

הרופא המטפל התחיל איתי במינון של 187.5 גונאל F ודיווחתי פה באכזבה לפני כמה ימים, כי בתום שלושה ימי הזרקות נצפו רק 2 זקיקים גדולים ועוד 4 קטנים.
    בינתיים, לאחר העלאת המינון ל-225 גונאל F, הגוף שלי התאושש לא רע (אם אני מבינה נכון) ובאולטרה סאונד של לפני יומיים ראו 12 ביציות (כ-7-8 גדולות ועוד כמה בינוניות וקטנות).

היום אחה"צ מתבצעת השאיבה.

שאלותיי:

1. האם ביציות תקינות הן אלו הגדולות בלבד? האם מתייחסים לקטנות ומקפיאים גם אותן?

2. מה אחוז הביציות התקינות שהולכות להקפאה בדרך כלל, מכלל הביציות?

3. האם ישנו סיכוי שהקטנות גדלו ושאולי ייצרתי עוד כמה ביציות ביומיים שחלפו? או שבעת ביצוע ההליך מבחינים בביציות שלא הבחינו בהן באולטרה סאונד?

4. באילו מקרים הייתם ממליצים לחזור על התהליך, כדי לקבל בסוף הדרך מספר טוב של ביציות מוקפאות? (אם כבר עושים את התהליך, לא הייתי רוצה לחשוב שזה לשווא - עבור מספר ביציות לא מספיק)

תודה רבה על התשובות ובהצלחה לכולן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היום שאיבת הביציות. כמה שאלות: - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/02/2014

מתקבל הרושם שאת מנסה לרתום את העגלה לפני הסוסים,ולאור הנתונים שמסרת צפויים תוצאות סבירות בטווח הרצוי שבו לפחות 60% מהביציות הינן בשלות,כל השאר תלוי בכל כל הרבה משתנים שעד שלא יתקבלו כל הנתונים,קשה יהייה להתייחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו