מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשותאני19/02/2014
בוקר טוב לרופאים המקסימים זקוקה חוות דעת דחופה
בת 31 פוליצסטית יש לי 2 בנים בני 4 ,5 נכנסתי להרינות ספונטנים ומהירים תוך חודש עשיתי התקן נובה טי שהוסר לפני שנה וחצי מאז ראיתי שאין מחזורים וביוציים בכלל
שימוש באיקוקלומין 6 חודשים
3 חוד' לא היתה תגובה לא היה ביוץ
3 חוד' היה ביוץ אך ללא הריון
התבקשתי לבצע פרופיל הורמונלי בדיקת זרע צילום רחם כל הבדיקות מצויינות
התחלנו שימוש בגונאל+הזרעות
4 הזרעות זקיקים יפים וביוץ -ללא הריון
הזרעה 5 -הריון כימי שנפל טבעי לאחר חודש
הזרעות 6+7-ללא הריון
אם הבעיה בביוץ וכן הושגו ביוצים למה אין הריון??היש בדיקות נוספות שצריך לעבור??מה עלי לעשות הלאה כבר מיואשת מאוד
תודה וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה לעשות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/02/2014מהו מצב הזרע,האם נעשתה גם בדיקת הלוספרם,האם נעשתה היסטרוסקופיה.
בכל מקרה יש מקום לשקול לאחר טיפול אחד ,שניים נוספים לפנות לטיפול הפריה המשמש אמצעי מצויין להשגת הריון במצבים של אי פריון משני מסיבה בילתי ידועה ,וגם אמצעי אבחנתי לבדיקת איכות הביציות,ההפריה ,והעוברים שיתקבלו בעת ביצוע התהליך ,ויתכן שהנתונים ישפכו אור על הרקע והעיכוב בכניסתך להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני19/02/2014לא שלחו אותי לבדיקת הלוספרם -אולי כי בבדיקת זרע התוצאה היתה טובה
האם נהוג לעשות בדיקה זו רק במצב שהזרע אינו תקין??
לא עשיתי היסטורסקופיה -אולי בגלל שצילום הרחם היה תקין??
האם אתה ממליץ לי לעבור את הבדיקת האילו??במידה והכול תקין ועד ניסיון או שניים לעבור להפרייה החוץ גופית???
תודה רבה פרופ' אשכנזי היקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני20/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/02/2014לטעמי יש להשלים את הבדיקות הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)