מחזור חלש מאוד עם פרוליגוטון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור חלש מאוד עם פרוליגוטון
    מודאגת
    24/02/2014

עברתי גרידה בשבוע 9 באוגוסט ומאז מנסה להרות, בתחילת החודש הזה עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית היו הדבקויות עדינות בשני הצדדים והרירית הייתה לא טובה.
    את ההסטרוסקופיה הניתוחית עברתי ביום ה 14 למחזור ונאמר לי מאותו יום של הניתוחית להתחיל ליטול פרוגילוטון, מיום חמישי שעבר החל לי דימום ממש חלש בניגוב בלבד ועד היום זה ככה ... אני עדיין נוטלת את הפרוגילוטון נאמר לי עד שאני מסיימת את כל החפיסה שזה יהיה ביום רביעי. האם בגלל הכדורים המחזור כל כך חלש? יכול להיות שהם מונעים מהוות להתגבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חלש מאוד עם פרוליגוטון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/02/2014

אם את מדממת יתכן ומדובר במחזור,עלייך להפסיק את נטילת הפרוגילוטון לחכות שבוע ולהתחיל במעגל פרוגילוטון חדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור - נראה לי שלא הבנת אותי - אנ

מודאגת
    24/02/2014

אנא ענה לי...
    נאמר לי להמשיך עם הפרוגילוטון גם אם אקבל מחזור עד לסיום החפיסה, אני מסיימת אותה רק ביום רביעי ...

הייתכן כי המחזור כל כך חלש עכשיו (רק בניגוב) בגלל הכדורים? האם כשאסיים את החפיסה הוא יתחזק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור - נראה לי שלא הבנת אותי - אנ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/02/2014

תגמרי את הקופסה ביום רביעי.
    הדימום החלש הוא תוצאה של התרופה.
    בגמר הכדורים צריך להופיע דימום יותר חזק שזה יחשב הוסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו