שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שולמית
    26/02/2014

שלום! אנחנו מנסים להרות כבר קרוב לשנתיים ללא הצלחה. זרע תקין, צילום רחם תקין. אני אובחנתי כבעלת שחלות פולציסטיות אך המחזור שלי סדיר ומגיע כמו שעון. ניסינו 2 סבבים של איקקלומין וחודש אחד טבעי בשילוב עם הזרעה כיוון שיצאו 2 ציסטות מהטיפול. שאלתי האם יתכן והשחלות פולציסטיות מפריעות באיזשהו אופן אם המחזור סדיר או שיש בעיה אחרת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/02/2014

שחלות פוליציסטיות קשורות לשיעור השתרשות נמוך יותר גם בגלל איכות הביציות וגם בגלל תפקוד הורמונלי לקוי,בכל מקרה יש להמשיך בטיפול המשולב להשריית ביוץ עם הזרעות תוך רחמיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שולמית
    28/02/2014

תודה על תשובתך. אני ובן זוגי בני 28, החודש אנו מתחילים בזריקות לאחר שהאיקקלומין לא עזר, האם הטיפול בזריקות ישפר את איכות הביציות והתפקוד ההורמונלי הלקוי בעקבות השחלות הפולציסטיות? זהו הטיפול המקובל על אף שהמחזור סדיר או שרק ivf יפתור את הבעיה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/02/2014

בהחלט זהו שלב טיפולי חשוב,הממקסם את הסיכויים להריון ,וחיוני לעבור אותו לפני הפניה ל-IVF

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו