הפרשות לבנות לפני מחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפרשות לבנות לפני מחזור
    חסוי
    27/02/2014

קיבלתי ב15.1 יום אחרי הזרקתי זריקות דקפפטיל למשל 16 ימים ועוד יומיים של גונאל ואז הפסקתי תטיפול כי היה לי דלקת במעי הדק והייתי חייבת להפסיק תטיפול :-) עכשיו הכול בסדר ברוך השם קיימתי יחסים עם בעלי ומאז עדיין לא קיבלתי מחזור עד היום הזה שהייתי אמורה לקבל אם מחשביםאת הימים שדיכאתי תביוץ...עבר הרבה זמן מאז..אני מרגישה בחילות לפעמים ופעם ראשונה שהרחתי חביתה והיה לי בחילה רצינית..יש לי גם הפרשות לבנות כאלה קטנות. .מה אתם אומרים יש סיכוי שאני בהיריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות לבנות לפני מחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות לבנות לפני מחזור - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/02/2014

האפשרות הזו קיימת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור

חסוי
    03/03/2014

עשיתי בדיקת הריון ביתית היום ב-5 וחצי בבוקר יצא שלילי אני לא מבינה מה זה עבר 48 ימים.אתה חושב שזה עדיין מוקדם לדעת כל פי מה שסיפרתי לך בתגובתי הראשונה? אני מרגישה כאבים בבטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/03/2014

הצעתי היא להמתין עוד מספר ימים לקבלת המחזור ,אם לא יופיע יש לבצע בדיקת אולטרסאונד ובדיקת דם ל-E2 ופרוגסטרון כי למקם את מצבך במעגל ההורמונלי ולתת לך הנחיות בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה , התקשרתי למרפאה בבלינסון

חסוי
    03/03/2014

ששמה אני מטופלת אמרו לי שיכול להיות שבגלל שהזרקתי דקפפטיל המחזור יכול לאחד עד 3 חודשים , כי יכול להיות שעדיין יש כמות של הורמונים בגוף , או לחילופין באמת יש הריון ועד זה לא התגלה , ימים יגידו נקווה לבשוקות טובות בע"ה לכאן או לכאן כי אנחנו רוצים להתחיל טיפול כמה שיותר מהר אם אכן המחזור יגיע בימים הקרובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה , התקשרתי למרפאה בבלינסון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/03/2014

חזקה על המחלקה שיציעו לך בהתאם לנסיבות את הפתרון הראוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו