מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרשות לבנות לפני מחזורחסוי27/02/2014
קיבלתי ב15.1 יום אחרי הזרקתי זריקות דקפפטיל למשל 16 ימים ועוד יומיים של גונאל ואז הפסקתי תטיפול כי היה לי דלקת במעי הדק והייתי חייבת להפסיק תטיפול :-) עכשיו הכול בסדר ברוך השם קיימתי יחסים עם בעלי ומאז עדיין לא קיבלתי מחזור עד היום הזה שהייתי אמורה לקבל אם מחשביםאת הימים שדיכאתי תביוץ...עבר הרבה זמן מאז..אני מרגישה בחילות לפעמים ופעם ראשונה שהרחתי חביתה והיה לי בחילה רצינית..יש לי גם הפרשות לבנות כאלה קטנות. .מה אתם אומרים יש סיכוי שאני בהיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות לבנות לפני מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/02/2014האפשרות הזו קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור
חסוי03/03/2014עשיתי בדיקת הריון ביתית היום ב-5 וחצי בבוקר יצא שלילי אני לא מבינה מה זה עבר 48 ימים.אתה חושב שזה עדיין מוקדם לדעת כל פי מה שסיפרתי לך בתגובתי הראשונה? אני מרגישה כאבים בבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דוקטור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2014הצעתי היא להמתין עוד מספר ימים לקבלת המחזור ,אם לא יופיע יש לבצע בדיקת אולטרסאונד ובדיקת דם ל-E2 ופרוגסטרון כי למקם את מצבך במעגל ההורמונלי ולתת לך הנחיות בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , התקשרתי למרפאה בבלינסון
חסוי03/03/2014ששמה אני מטופלת אמרו לי שיכול להיות שבגלל שהזרקתי דקפפטיל המחזור יכול לאחד עד 3 חודשים , כי יכול להיות שעדיין יש כמות של הורמונים בגוף , או לחילופין באמת יש הריון ועד זה לא התגלה , ימים יגידו נקווה לבשוקות טובות בע"ה לכאן או לכאן כי אנחנו רוצים להתחיל טיפול כמה שיותר מהר אם אכן המחזור יגיע בימים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה , התקשרתי למרפאה בבלינסון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/03/2014חזקה על המחלקה שיציעו לך בהתאם לנסיבות את הפתרון הראוי
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)